Ομοσπονδιακά Στοιχεία: Θα επιτύχουν οι ΗΠΑ τους στόχους εμβολίου COVID-19 του Biden;

Ομοσπονδιακά Στοιχεία: Τα ομοσπονδιακά στοιχεία δείχνουν ότι τα ποσοστά εμβολιασμού μειώνονται σε νέα χαμηλά επίπεδα Εάν οι ΗΠΑ διατηρήσουν τον τρέχοντα ρυθμό εμβολιασμού τους, η χώρα θα μπορούσε θεωρητικά να επιτύχει τον στόχο του Προέδρου Μπάιντεν να έχει το 70% των ενηλίκων να έχει λάβει τουλάχιστον ένα πλάνο έως τις 4 Ιουλίου, σύμφωνα με μια ανάλυση των Fox News, ωστόσο, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι τάσεις ενδέχεται να επιβραδύνονται.

Από τις 7 Ιουνίου, τα στοιχεία δείχνουν ότι το 63,7% των ενηλίκων είχαν μερικώς εμβολιαστεί. Τα δεδομένα από το archive.org δείχνουν άνοδο 5,7% και 12,1% των επιπλέον ενηλίκων που έλαβαν μία δόση τους τελευταίους δύο μήνες.

Με άλλα λόγια, ενώ το 45,9% των ενηλίκων εμβολιάστηκαν εν μέρει έως τις 12 Απριλίου, το ποσοστό αυξήθηκε στο 58% των ενηλίκων έως τις 10 Μαΐου.

Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των αριθμών εμβολιασμού, ο Μπάιντεν την περασμένη εβδομάδα κήρυξε τον Ιούνιο ως «εθνικό μήνα δράσης» και προέτρεψε τους Αμερικανούς να πάρουν το εμβόλιό τους.

Παρουσίασε ένα σχέδιο πέντε μερών για την επίτευξη του στόχου του, το οποίο περιλαμβάνει βήματα για ευκολότερη πρόσβαση και κίνητρα, όπως δωρεάν φαγητό, μπύρα και αθλητικά εισιτήρια.

Ο Δρ Anthony Fauci, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Μπάιντεν, δήλωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Λευκού Οίκου την Τρίτη ότι οι προσπάθειες θα επεκταθούν πέρα ​​από τις 4 Ιουλίου καθώς η προσπάθεια εμβολιασμού συνεχίζεται, αν και με βραδύτερο ρυθμό.

“Όταν ορίζονται οι στόχοι, είναι έτοιμοι να μας ενθαρρύνουν να φτάσουμε σε αυτούς τους στόχους”, δήλωσε ο Fauci.

“Αν δεν πετύχετε τον ακριβή στόχο και πετύχετε κατά λίγα τοις εκατό, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσετε στην προσπάθειά σας να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, γιατί θεωρούμε πάντα ότι η 4η Ιουλίου δεν είναι το τέλος αυτού. Θέλουμε να φτάσουμε στο 70% του ενήλικου πληθυσμού έως τις 4 Ιουλίου.

Πιστεύω ότι μπορούμε, ελπίζω ότι θα το κάνουμε και αν δεν το κάνουμε, θα συνεχίσουμε να πιέζουμε.”

Ωστόσο, ο Μπάιντεν στοχεύει επίσης να εμβολιαστούν πλήρως 160 εκατομμύρια Αμερικανοί έως τις 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα με μια ανάλυση του Fox News, εάν οι ΗΠΑ διατηρήσουν τον τρέχοντα ρυθμό εμβολιασμού τους, η χώρα είναι πιθανό να είναι πιο κάτω αυτού του στόχου.

Ο τρέχων ρυθμός υποδηλώνει ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να δουν περίπου 150,4 εκατομμύρια εμβολιασμένους ενήλικες, χάνοντας τον στόχο από περίπου 10 εκατομμύρια άτομα με ολοκληρωμένη σειρά εμβολιασμού. “Οι συνέπειες, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι γεγονός ότι εάν δεν εμβολιαστείτε, κινδυνεύετε. Εάν εμβολιαστείτε, μειώνετε δραματικά τον κίνδυνο μόλυνσης και σχεδόν εξαλείφετε τον κίνδυνο σοβαρής νόσου, γιατί είναι τόσο σημαντικό για όλους μας να εξετάσουμε σοβαρά τον εμβολιασμό », δήλωσε ο Fauci.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here