Αγγελική επεισόδιο 142 : Η Σοφία χωρίζει τον Παύλο


Δύο από τις εξελίξεις του επεισοδίου της εβδομάδας παρατίθενται σε αυτό το άρθρο και το σίγουρο είναι ότι για ακόμη μία φορά η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο, αφού οι εξελίξεις θα είναι πολλές και άκρως συνταρακτικές και σα της παρουσιάζουμε παρακάτω. Οι πληροφορίες αφοράνε τα επεισόδια της Τετάρτης  09/06/21.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης θα έχουμε τις ακόλουθες εξελίξεις :

Η Σοφία ξεκόβει με τον Παύλο

  • Ο Μιχάλης τελικά αρνείται την πρόταση του Στέφανου. Η Τζένη ζητάει από τη Σοφία να συναντηθούν και της κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον Παύλο που θα κάνει τη Σοφία να ξεκόψει μαζί του οριστικά.

Η Ιωάννα βοηθάει τον Παύλο να συναντήσει την Σοφία

  • Ο Ανδρέας  με τη βοήθεια της Ιωάννας καταφέρνει να συναντήσει τη Σοφία, χωρίς όμως αυτή η συνάντηση να φέρει το αποτέλεσμα που θα ήθελε.

Ο Παύλος μοιράζεται τις υποψίες του

  • Ο Παύλος μοιράζεται με την Αθηνά τις υποψίες του ότι η Τζένη έχει μάθει από την Αγγελική την αλήθεια για το βιασμό αλλά η Αθηνά δεν δίνει σημασία στην ανησυχία του καθώς αυτό που την απασχολεί είναι να βρουν τρόπο να αναλάβουν μαζί την επιχείρηση και να απαλλάξουν τον Στέφανο από τα καθήκοντά του.

Η Αγγελική μαθαίνει για την πρόταση του Στέφανου στον Μιχάλη

  • Η Αγγελική μαθαίνει από τον Μιχάλη για τη πρόταση που του έκανε ο Στέφανος και σαστίζει γιατί είναι η πρώτη φορά που δεν την έχει συμβουλευτεί πριν κάνει κάτι.

Η Αγγελική μαθαίνει τα αποτελέσματα του DNA

  • Ο Μιχάλης μαθαίνει από την Αγγελική το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας καθώς και την απόφαση της να παραμείνει στο κτήμα μέχρι να ολοκληρώσει αυτό για το οποίο ήρθε. Τα αποτέλεσμα του τεστ όμως μαθαίνει και ο Δημήτρης καθώς ανακαλύπτει τυχαία το  φάκελο με τις απαντήσεις.

Η Κατερίνα προσπαθεί να δικαιολογηθεί

  • Η Κατερίνα προσπαθεί να δικαιολογηθεί στο Νικόλα για το φιλί με τον Μιχάλη κι εκείνος την προειδοποιεί για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Δημήτρης.

Ο Στέφανος μπαίνει σε υποψίες

  • Ο Στέφανος ακούει κατά λάθος το τηλεφώνημα που έχει η Αγγελική με το Μάκη και όταν τη ρωτάει ποιος ήταν εκείνη του λέει ψέματα ότι μιλούσε με την αδερφή της και τον βάζει σε σοβαρές υποψίες.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του επεισοδίου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ