Θεσσαλονίκη: Τέλος τα δωρεάν self test – Τι απαντά ο Σύλλογος Φαρμακοποιών της πόλης


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Στην αναστολή της δωρεάν διάθεσης self test από τα φαρμακεία προχωρά από σήμερα, Τετάρτη, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης – Η αιτιολογία της απόφασης από τα μέλη του Συλλόγου

«Σε αναστολή της διάθεσης των κρατικών self tests προχωρούν τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης», αναφέρει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ).

Ήδη από το πρωί πολλοί Θεσσαλονικείς οι οποίοι μετέβησαν σε φαρμακεία για να πάρουν τα δωρεάν self test που δικαιούνται, έφυγαν με άδεια χέρια.

Ταυτόχρονα θα εξετάσουν το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής της διάθεσής τους σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιουνίου.

Αιτία για την απόφαση αυτή την οποία έλαβε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σε χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του είναι οι νέες ανακοινώσεις μέσω των social media του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσου ότι, δηλαδή, η κυβέρνηση δρομολογεί τη διακίνηση των self tests από άλλα κανάλια διάθεσης παρά τη δεδηλωμένη αντίθετη θέση του ΕΟΦ.

Πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ