Επιστροφή μουσικής με όριο στα ντεσιμπέλ σε καφέ και εστιατόρια από 12/6 – Τι ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Οι ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, για όσα θα ισχύουν από το Σάββατο 12 Ιουνίου σε καφέ, εστιατόρια και μπαρ με τη μουσική και το ωράριο λειτουργίας. Τι θα γίνει με τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, τι άλλαξε στο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Τις εισηγήσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων και τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης ανακοίνωσε στη διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων γνωστοποίησε τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων της εστίασης, με τη μουσική να επιστρέφει από τις 12 Ιουνίου αλλά μέχρι συγκεκριμένα ντεσιμπέλ.

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς γνωστοποίησε ότι θα παραταθεί το ωράριο κυκλοφορίας από τις 00:30 στις 01:30, αλλά και το πώς και πότε θα επιστρέψουν σε λειτουργία τα νυχτερινά κέντρα. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στις αλλαγές που αφορούν σε γάμους και συνεστιάσεις, αναφορικά με τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων αλλά και την παρουσία μουσικής.

«Η βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων σε συνδυασμό με εμβολιασμό επιτρέπουν να κάνουμε τα επόμενα βήματα και να προχωρήσουμε στην άρση κάποιων περιοριστικών μέτρων. Αυτό δεν σημαίνει ότι φτάσαμε στο τέλος της πανδημίας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα, χωρίς εκπτώσεις και δικαιολογίες», είπε αρχικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ