Άρση μέτρων: Πόσα άτομα επιτρέπονται στους γάμους – Τι ισχύει για τη μουσική

Άρση μέτρων αναφορικά με την μουσική στην εστίαση αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας εξήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτική Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τις σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, από το υπουργείο Υγείας

Νέα χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για το επόμενο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά, από το Σάββατο 12 Ιουνίου, αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας της εστίασης (καφέ, εστιατόρια και μπαρ) και πλέον θα επιτρέπεται η μουσική αποκλειστικά στους εξωτερικούς χώρους.

Ο Νίκος Χαρδαλίας, ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 12 Ιουνίου επεκτείνεται η κυκλοφορία κατά μία ώρα και από την 1η Ιουλίου το μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας σταματάει να ισχύει.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η Επιτροπή εισηγήθηκε την περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων από την 1η Ιουλίο και πλέον αυξάνεται από τα 100 στα 300 το όριο των ατόμων που μπορούν να παραβρίσκονται σε δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων.

Τέλος σε ό,τι αφορά στις εμποροπανήγυρεις, θα επιτραπούν μόνο στις περιφερειακές ενότητες που το ποσοστό εμβολιασμένων είναι από 50% και πάνω.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ