Η διαφορετική εμφάνιση της Ξανθής Τζερεφού του Next Top Model πριν γίνει plus size μοντέλο

Η Ξανθή Τζερεφού ή Ξανθούλα όπως την αποκαλούν, είναι το plus size μοντέλο που έχει καταφέρει να κερδίσει την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model, με την ενέργειά της και τις πόζες της στις φωτογραφήσεις του reality μόδας του Star. Η ίδια είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής η «Φωλιά των Κου Κου» για το πώς αποφάσισε να αλλάξει το σώμα της και την εικόνα της στο παρελθόν για να αποκτήσει καμπύλες και μαζί την αυτοπεποίθηση που έχει σήμερα.

«Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη. Δεν μου άρεσε το σώμα μου, δεν ένιωθα άνετα και αποφάσισα να πάρω κιλά. Ήθελα να δω μια άλλη εκδοχή του εαυτού μου, για να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό έκανα. Ήμουν 47 κιλά. Ξύπνησα ένα πρωί, με είδα στον καθρέφτη και λέω: “Όχι, θα πάρω βάρος, θα αποκτήσω καμπύλες, θα αποκτήσω πιο πολύ αυτοπεποίθηση”. Δεν ήξερα ότι θα μου πηγαίνει, αλλά είναι κιλά και μπορείς να πάρεις μπορείς να χάσεις, δεν καταλαβαίνω γιατί άλλα κορίτσια το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα. Εγώ θεωρώ ότι εξελίχθηκα μέσα από αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά η Ξανθή Τζερεφού.

Οι φωτογραφίες της Ξανθής από εκείνη την εποχή παραμένουν ακόμα στο Instagram της και κάποιες από αυτές μπορείς να τις δεις παρακάτω. Η αλήθεια είναι πώς η Ξανθή ήταν μια κούκλα και τότε, παραμένει μια κούκλα και σήμερα και η προσωπικότητά της θα είναι πάντα αυτή που ξεχωρίζει.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ