Ινδία : Στρέφετε σε μη εγκεκριμένα εμβόλια για να αντιμετωπίσει την πανδημία


Σήμερα, η Ινδία υπέγραψε την πρώτη της παραγγελία για ένα μη εγκεκριμένο εμβόλιο COVID-19, μια ημέρα μετά την κριτική του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας της Νότιας Ασίας σχετικά με την κατάρρευση εμβολίων που άφησε εκατομμύρια ανθρώπους ευάλωτους μετά από σχεδόν 338.000 θανάτους, ανέφερε το Reuters .

Σύμφωνα με το Reuters, μόνο το 4,7 τοις εκατό του 950 εκατομμυρίων ενηλίκων έχει λάβει δύο δόσεις εμβολίου, καθώς η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο εξελίσσεται από ένα δεύτερο κύμα λοιμώξεων σε εθνικό επίπεδο που σκότωσε περίπου 170.000 ανθρώπους τον Απρίλιο και τον Μάιο μόνο.

Τόσες εμβολιαστικές δόσεις θα αγοράσει η κυβέρνηση της Κίνας

  • Η κυβέρνηση θα αγοράσει 300 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου από την τοπική εταιρεία Biological-E και έχει σημειώσει προκαταβολή ύψους 205,6 εκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε το υπουργείο Υγείας, παρόλο που το εμβόλιο εξακολουθεί να διέρχεται κλινικές δοκιμές φάσης 3, ανέφερε το Reuters.

Η Κίνα προσπαθεί να ενθαρύνει τους κατασκευαστές εμβολίων

  • Η συμφωνία με τη Biolog-E αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της κυβέρνησης της Ινδίας να ενθαρρύνει τους αυτόχθονες κατασκευαστές εμβολίων παρέχοντάς τους υποστήριξη στην έρευνα και ανάπτυξη και επίσης οικονομική υποστήριξη», ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση, ανέφερε το CTV News .

Σύμφωνα με το CTV News, ο επίσημος καταγεγραμμένος φόρτος από την αρχή της πανδημίας ανέρχεται τώρα στα 28,4 εκατομμύρια, το οποίο είναι το δεύτερο υψηλότερο στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ