Θαλασσινό Αλάτι Οφέλη: Το αλάτι της θάλασσας δεν πρέπει να λείπει από την ρουτίνα ομορφιάς σας [vid]


Το θαλασσινό αλάτι έχει πολλαπλά οφέλη για τη συνολική σας υγεία και την υγεία του δέρματος. Οικονομικό και πολυχρηστικό, δεν πρέπει να λείπει από τη ρουτίνα ομορφιάς σας. Ακολουθούν τρόποι να το δοκιμάσετε στο δέρμα και τα μαλλιά σας και να διαπιστώσετε ευατοί και εαυτές τα ευεργετικά του οφέλη.

  • Το αλμυρό νερό συμβάλει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων των δερματικών παθήσεων

Οι πλύσεις του προσώπου με νερό εμπλουτισμένο με θαλασσινό αλάτι μπορεί να ανακουφίσουν το δέρμα από τυχόν ανεπυθύμητα συμπτώματα. Το θαλασσινό αλάτι περιέχει μαγνήσιο, κάλιο και ασβέστιο που βοηθούν στην αποτοξίνωση του δέρματος και το αφήνουν απαλό και σφριγηλό.

  • Μπορεί να σας δώσει ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά στο λεπτό

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαλύσετε το θαλασσινό αλάτι στο νερό και να προσθέσετε στο μείγμα μια μικρή ποσότητα από λάδι καρύδας. Βάλτε το σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση και ψεκάστε ομοιόμορφα στα μαλλιά. Αφού χτενίσετε τα μαλλιά σας, αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά και σύντομα θα έχετε φυσικά κυματιστά μαλλιά σα να βγήκατε μόλις από τη θάλασσα.

  • Ένας αρωγός για την καταπολέμηση της λιπαρότητας των μαλλιών

Εάν έχετε πολύ λιπαρά μαλλιά, το αλμυρό νερό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε την περίσσεια λιπαρότητα. Το λούσιμο των μαλλιών σας με θαλασσινό νερό (νερό με προσθήκη θαλασσινού άλατος) μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά για την αντιμετώπιση των λιπαρών ριζών. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας μετά από κάθε εφαρμογή.

  • Το αλάτι βοηθά στην αναζωογόνηση των μαλλιών

Τα ταλαιπωρημένα και φθαρμένα μαλλιά είναι το παράπονο πολλών. Η σωστή ενυδάτωση είναι το βασικό εργαλείο. Το θαλασσινό αλάτι όχι μόνο μπορεί φυσικά να προσδώσει όγκο στα μαλλιά που έχουν αποδυναμωθεί από το τακτικό styling, αλλά μπορεί επίσης να καθαρίσει τα μαλλιά σας από τα περιττά και επιζήμια συστατικά προϊόντων styling. Με αυτόν τον τρόπο, το αλμυρό νερό μπορεί να βοηθήσει στην “αποτοξίνωση” και αναζωογόνηση της τρίχας.

  • Τονώνει την επιδερμίδα του προσώπου σας

Το αλάτι της θάλασσας έχει τη δύναμη να μειώσει τα μαύρα στίγματα, να καθαρίσει το δέρμα από την περίσσεια λιπαρότητα και τονώσει την επιδερμίδα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε λίγο θαλασσινό αλάτι σε ένα σκεύος ψεκασμού με νερό. Ψεκάστε το διάλυμα σαν τονωτικό spray στο δέρμα και το πρόσωπό σας κάθε πρωί και ακολούθως ξεπλύνετε.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ