Ανάρπαστος ο εμβολιασμός με όλα τα σκευάσματα στις ηλικίες 25-29 – 70.000 ραντεβού σε λίγες ώρες


Από τα μεσάνυχτα χιλιάδες 25άρηδες προσπαθούσαν να κλείσουν το πολυπόθητο ραντεβού με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια, εκτός της Astrazeneca

Με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς αναμένεται να συνεχίσει η εθνική εκστρατεία εμβολιασμών του πληθυσμού, μετά και το άνοιγμα των ραντεβού, για επιλογή όλων των διαθέσιμων εμβολίων, για τις ηλικιακές ομάδες 25-29. Έχοντας συμπληρώσει μόλις μερικές ώρες η ανταπόκριση των πολιτών φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, από τα μεσάνυχτα χιλιάδες 25άρηδες προσπαθούσαν να κλείσουν το πολυπόθητο ραντεβού με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια, εκτός της Astrazeneca.

Μέχρι το απόγευμα πάνω από 70.000 άτομα είχαν κλείσει το ραντεβού τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πιο κοντινές ημερομηνίες που δόθηκαν είναι από 20 Ιουνίου και μετά.

Νέο μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έστειλε ο Πρωθυπουργός, με την προσέλευση στα Εμβολιαστικά Κέντρα να είναι και σήμερα αδιάκοπη.

Σε 10 μέρες θα ξεκινήσουν και οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον, με τη συμβολή των ιδιωτών γιατρών και με «όπλο» το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson αλλά παρά τις προσπάθειες που γίνονται από τους διαχειριστικούς επικεφαλής του προγράμματος «Ελευθερία», η υστέρηση των εμβολιασμών στις μεγάλες ηλικίες συνεχίζει να αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της εθνικής προσπάθειας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ