Πάολα Ρεβενιώτη: Δυστυχώς η κοινωνία μάλλον τα κατάφερε να εξοντώσει τη Δήμητρα

Η είδηση ότι η Δήμητρα της Λέσβου – Δημήτρη Καλογιάννη – πιθανώς να είναι νεκρή σκόρπισε θλίψη, αλλά και οργή για την ολιγωρία των Αρχών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το άτυχο πλάσμα είναι πιθανό να είναι θύμα θανατηφόρου τροχαίου που έλαβε χώρα δύο μήνες πριν. Ασυνείδητος ο οδηγός εγκατέλειψε το θύμα του στην άσφαλτο. Υπενθυμίζουμε ότι η Δήμητρα είχε εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου από το Δρομοκαΐτειο, όπου μεταφέρθηκε αρχές του έτους κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ύστερα από ενέργειες συγγενών της. Για την εξαφάνισή της είχε σημάνει Silver Alert.

Με ανάρτησή της η σκηνοθέτιδα Πάολα Ρεβενιώτη σχολιάζει την τραγική είδηση γράφοντας: «Δυστυχώς η κοινωνία μάλλον τα κατάφερε να εξοντώσει την Δήμητρα. Είμαι πολύ συντετριμμένη αν είναι αλήθεια αυτό που είπε ο διοικητής του Silver alert, σίγουρα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και από την οικογένεια και για την ολιγωρία της αστυνομίας για την τύχη αυτού του γλυκύτατου ανθρώπου. Δεν μπορώ να συνέλθω από την στεναχώρια μου».

Πάολα Ρεβενιώτη για Δήμητρα της Λέσβου: «Ο πληγωμένος άγγελος»

Συγκλονιστικό δε είναι και το δεύτερο μήνυμα της καλλιτέχνιδας. Για αλήθειες που πονούν αναφορικά με τη σκληρότητα της κοινωνίας στη διαφορετικότητα κάνει λόγο η Πάολα Ρεβενιώτη και ραγίζει καρδιές.

«Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα βάλει ο αδελφός της τα γυναικεία φορέματα που αγαπούσε η Δήμητρα και τα αγόραζε από ένα ιταλικό περιοδικό, θα ξεκολλήσει και τον γυμνό Ιησού από τον τοίχο του σπιτιού της που αγαπούσε πολύ, το χωριό θα βυθιστεί για λίγο στην ενοχή του, θα αναλογιστούν μερικοί πώς φέρθηκαν σε έναν συχωριανό τους που γνώριζαν από μικρό παιδί, σίγουρα θα πάνε στην κηδεία, και η σακούλα σκουπιδιών με τα ρούχα τα γυναικεία θα καταλήξει στην χωματερή, όπως και η ζωή της.

Και το σπίτι της που είναι στο κέντρο του χωριού από το άλλο καλοκαίρι θα δέχεται τουρίστες σαν ενοικιαζόμενα δωμάτια. Aλλά εμείς οι ξένοι θα την θυμόμαστε σαν τον πληγωμένο άγγελο που καθότανε κάτω από τον ήλιο στην εκκλησια της Παναγιας της Γοργόνας».

Δείτε την συγκλονιστική ανάρτηση της Πάολας Ρεβενιώτη εδώ:

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ