Survivor spoiler 11/06: Ανατροπή για την αποχώρηση της Κυριακής; [vid]


Όσο οι μέρες περνούν, τόσο η αγωνία κορυφώνεται σε σχέση με την αποχώρηση της Κυριακής (13/06) στο Survivor. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα μείνουν λιγότερες γυναίκες. Υπενθυμίζουμε πως οι τρεις προτεινόμενες για αυτήν την εβδομάδα είναι η Καρολίνα Καλύβα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ελένη Χαμπέρη. Ποια είναι όμως η παίκτρια που θα αποχωρήσει τελικά την Κυριακή από το παιχνίδι, έχοντας ήδη φτάσει τόσο μακριά στο ριάλιτι;

Survivor spoiler (11/06): Ποια παίκτρια αποχωρεί την Κυριακή από το Survivor

Λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες, οι διαρροές που φτάνουν από τον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα πάντα με τα spoilers που διαβάζουμε διαδικτυακά, δίνουν τις λιγότερες πιθανότητες να παραμείνουν στο παιχνίδι στην Καρολίνα και την Ελένη. Η Μαριαλένα δηλαδή φαίνεται πως είναι ασφαλής ξανά, τουλάχιστον για αυτή τη φορά. Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε για ανατροπή του αποτελέσματος της αποχώρησης. Συγκεκριμένα, τα περισσότερα spoilers μέχρι και χθες έκαναν λόγο για αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη από το Survivor. Κάτι που ωστόσο ανετράπη σήμερα, με νέες πληροφορίες να μαρτυρούν πως η παίκτρια που δεν θα τα καταφέρει να παραμείνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι τελικά η Καρολίνα Καλύβα. Τούτο διότι φαίνεται πως από την αρχή είχε υποτιμηθεί η δυναμική της Ελένης και η στήριξή της από το τηλεοπτικό κοινό.

Εάν είχατε διαβάσει το κείμενό μας στις 09/06, τότε πιθανώς θα θυμάστε ότι είχαμε γράψει ότι από το παιχνίδι την Κυριακή αποχωρεί η Καρολίνα. Οπότε σήμερα, επανερχόμαστε με επιβεβαίωση του άνω spoiler και παραθέτουμε την ίδια στιγμή τις εξελίξεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο σχετικά με την ανατροπή της αποχώρησης την Κυριακή.

Εντωμεταξύ, μέχρι την Κυριακή έχουμε άλλες δύο μέρες, οπότε ας κρατήσουμε ξανά μικρά καλάθια, μην έρθει και τρίτη έκπληξη ως προς το ποια γυναίκα τελικά αποχωρεί.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ