Ελένη Μενεγάκη: Υποδέχεται το καλοκαίρι με το αγαπημένο της ψάθινο καπέλο [pic]


Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το καλοκαίρι και τις ηλιόλουστες στιγμές χαλάρωσης. Ήδη από την συνεργασία της με το κανάλι Alpha, μόλις έβρισκε την πρώτη ευκαιρία, η αγαπημένη πρώην παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης έπαιρνε το πλοίο της γραμμής με το πέρας της εκπομπής της, προκειμένου να βρεθεί στο ησυχαστήριο της στο πολυαγαπημένο της νησί την Άνδρο. Εκεί διατηρεί την επιχείρησή του ο σύντροφός της ο Μάκης Παντζόπουλος.

Σήμερα το πρωί, η Ελένη Μενεγάκη ακολουθώντας τα “πρωτόκολλα” της επικοινωνίας της με τους ακολούθους της και διαδικτυακούς της φίλους και φίλες, ανέβασε στη σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία της, παραδεχόμενη πως τα καλοκαιρινά πρωινά την ξεμυαλίζουν.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elenimenegaki

Μάλιστα εχθές (10/06) η αγαπημένη παρουσίαστρια είχε κάνει άλλη μια προσωπική ανάρτηση, αυτή τη φορά με μια φωτογραφία της όπου ποζάρει αμακιγιάριστη μετά το πρωινό της ξύπνημα. Κάτω από τη φωτογραφία της είχε γράψει τα εξής: Είναι κάτι μέρες σαν κι αυτή που ξυπνάς και … είσαι έτοιμη να κοιμηθείς ξανά μετά από λίγο ! Υ.γ εσείς έχετε υπνηλία αυτές τις μέρες ?”

Το τελευταίο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή στο Mega. Μάλιστα, το κανάλι μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους την καλωσόρισε με το παρακάτω αφιέρωμα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ