Moderna εμβόλιο : Προς έγκριση η χορήγηση του για 12 ετών και άνω


Οι ειδικοί από την φαρμακευτική βιομηχανία της Moderna,ζητούν από τον (FDA),να εγκρίνει το εμβόλιο και για τα παιδιά από 12 ετών και πάνω, δεδομένου ότι η πορεία του μέχρι στιγμής ήταν πάρα πολύ καλή και βοήθησε για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, αξιωματούχοι της Moderna ζητούν από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να δώσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο εμβόλιο COVID-19 σε άτομα άνω των 12 ετών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε υποβάλει για χρήση έκτακτης ανάγκης άδεια για το εμβόλιο COVID-19 με το FDA για χρήση σε εφήβους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου

  • Είμαστε ενθαρρυντικοί ότι το εμβόλιο Moderna COVID-19 ήταν πολύ αποτελεσματικό στην πρόληψη της μόλυνσης COVID-19 και SARS-CoV-2 σε εφήβους.
  • Έχουν επίσης υποβάλει αίτηση για έγκριση στον Καναδά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προς τιγμην για παιδιά διατίθεται μόνο της εταιρίας Pfiszer

  • Επί του παρόντος, το μόνο εμβόλιο COVID-19 που διατίθεται σε παιδιά ηλικίας 12 έως 16 ετών είναι αυτό που κατασκευάστηκε από την Pfizer-BioNTech. Ένα άλλο εμβόλιο στην αγορά μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αποκτήσουν μεγαλύτερη πρόσβαση στα εμβόλια.
  • Αν και υπάρχει συνεχιζόμενη μείωση των περιπτώσεων COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο γενικός χειρουργός προειδοποιεί εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη να μην αφήσουν την επιφυλακή τους .

Κίνδυνος για τους μη εμβολιασθέντες

  • Για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, διατρέχουν όλο και μεγαλύτερο κίνδυνο καθώς όλο και περισσότερες παραλλαγές αναπτύσσονται.

Η παραλλαγή Delta,θεωρείτε πολύ επικίνδυνη

Τα νέα για την παραλλαγή Delta είναι απόδειξη του γιατί είναι τόσο σημαντικό για εμάς να εμβολιαζόμαστε το συντομότερο δυνατό», προσθέτουμε ότι η παραλλαγή Delta είναι πιο μεταδοτική και πιθανώς πιο επικίνδυνη.

Οι παραλλαγές μπορεί να σταματήσει το άνοιγμα των χωρών

  • Σύμφωνα με το CNN, πολλοί εμπειρογνώμονες και αξιωματούχοι της υγείας μοιράζονται ανησυχίες σχετικά με τον κίνδυνο παραλλαγών να θέσουν τέρμα στο άνοιγμα σε εθνικό επίπεδο.

Ακολουθεί βίντεο για τις παραλλαγές του εμβολίου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ