Βρετανία: Η βασίλισσα έκοψε τούρτα με… σπαθί – Η παρατήρηση και το αυστηρό βλέμμα σε βοηθό της


Η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο, την Καμίλα Πάρκελ Μπόουλς, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, υποδέχτηκε στο Eden Project τους ηγέτες που συμμετέχουν στη σύνοδο των G7.

Ενώ λοιπόν, ετοιμαζόταν να κόψει την τεράστια τούρτα, ένας βοηθός ακούγεται να της λέει ότι υπήρχε και ένα συμβατικό μαχαίρι, αν το χρειαστεί. Με ένα βλέμμα που πετούσε σπίθες η Βασίλισσα απάντησε: «Ξέρω ότι υπάρχει, αυτό είναι πιο ασυνήθιστο».

Αφού επέστρεψε το τελετουργικό ξίφος, η βασίλισσα χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να κόψει ένα δεύτερο κομμάτι: «Αυτό φαίνεται πολύ καλό» είπε.

Νωρίτερα, η Βασίλισσα φιλοξένησε μια υπαίθρια δεξίωση για τους ηγέτες της G7. Η Βρετανία προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τους ισχυρούς ηγέτες με την επιθετική «βασιλική γοητεία» σε μια δεξίωση χωρίς φραγμούς.

Δείτε το βίντεο:

Στη δεξίωση αυτή, στο Ίντεν Πρότζεκτ, το μεγαλύτερο κλειστό τροπικό δάσος στον κόσμο, η βασίλισσα συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Ο Μπάιντεν είναι ο 13ος Αμερικανός πρόεδρος που γνωρίζει από κοντά η Ελισάβετ στα 69 χρόνια της βασιλείας της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ