Ο καιρός σήμερα Κυριακή, 13 Ιουνίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται σύμφωνα με την ΕΜΥ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στην Πελοπόννησο και τη Στερεά, καθώς και στην Κρήτη. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στη Μακεδονία και τη Θράκη και τη νύχτα θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. με νεφώσεις να αναπτύσσονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες που θα έχουν ως αποτέλεσμα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, από το απόγευμα έως 5 και το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 16 και 28 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Το βράδυ τα φαινόμενα στη Θεσσαλία θα συνεχιστούν, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στα βόρεια, βορειοδυτικοί τοπικά 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, που από τις βραδινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ