Σταματίνα Τσιμτσιλή : Εμβολιάζετε και μας το δείχνει

Η Παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή, εμβολιάσθηκε κατά του Κορωνοιού και αποφάσισε να το γνωστοποιήσει μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα αποκάλυψε ότι αμφιταλαντεύτηκε αρκετά για το αν πρέπει να το κάνει ,αλλά αποφάσισε να μετρήσει τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε ότι θα το κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, παρακάτω ακολουθεί η ανάρτηση της παρουσιάστριας και τα όσα έγραψε από κάτω από αυτήν προς τους ακόλουθους της προ κειμένου να εκφράσει τους ενδοιασμούς αλλά και να τους πείσει γιατί τελικά πρέπει να εμβολιασθούν.

Όσα έγραψε κάτω από την ανάρτηση

Παρακάτω εκθέτονται ακριβώς όσα έγραψε η παρουσιάστρια:

Το εμβόλιο το έκανα πριν 24 ώρες. Δεν σας κρύβω ότι είχα αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Το συζήτησα πολλές φορές με ανθρώπους στο περιβάλλον μου που είχαν ήδη εμβολιαστεί, με επιστήμονες που φιλοξενούσαμε στην εκπομπή και ταυτόχρονα αναζητούσα πολλά άρθρα σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θέλοντας να έχω πλήρη ενημέρωση.

Να σας πω ότι σαν άνθρωπος είμαι εναντίον της λογικής του να παίρνεις περιττά φάρμακα όπως μια αντιβίωση από το φαρμακείο χωρίς ουσιαστικό λόγο και φυσικά χωρίς συνταγή όπως συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα. Αυτό είναι που με έκανε διστακτική. Σκεφτόμουν επίσης ότι προσέχω πολύ, δεν εκτίθεμαι σε πολύ κόσμο και λόγω της φύσης της δουλειάς μου ελέγχομαι τρεις φορές την εβδομάδα οπότε ο κίνδυνος να εκτεθώ στον ιό είναι πολύ περιορισμένος.

Τελικά έβαλα κάτω τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισα να εμπιστευτώ τους επιστήμονες. Σχεδόν 24 ώρες μετά νιώθω υγιής και χαρούμενη που τελικά πήρα αυτή την απόφαση χωρίς ωστόσο να κατακρίνω κανέναν για την ανησυχία που μπορεί να νιώθει. Για να σας προλάβω να σας ενημερώσω ότι παραμένω αρνητική στο ενδεχόμενο εμβολιασμού των μικρών παιδιών μέχρι να περάσουν μερικά χρόνια και να σιγουρευτούμε με αποδείξεις ότι είναι απόλυτα ασφαλή. Ας χτίσουμε εμείς την ανοσία που απαιτείται. Καλό ΣΚ…».

Ακολουθεί βίντεο με την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ