Πώς να είμαι χαρούμενος: Όταν η ζωή είναι αγχωτική εσύ μείνε δυνατός

Αυτά τα πράγματα προσδιορίζονται και μελετώνται στον κλάδο της ψυχολογίας που είναι γνωστός ως θετική ψυχολογία, έτσι μπορούμε να γνωρίζουμε ποιες συγκεκριμένες αλλαγές μπορούν να κάνουν τους περισσότερους ευτυχισμένους. Όπως οι περισσότεροι από εμάς ενστικτωδώς γνωρίζουμε, οι υγιείς σχέσεις είναι ένας από τους καλύτερους προδότες της ευτυχίας που έχουμε. Οι θετικές, υποστηρικτικές και αμοιβαία σεβαστές σχέσεις μπορούν να κάνουν τις “νίκες” μας ευκολότερες στο εορτασμό και να μας αποτρέψουν από το άγχος όταν αντιμετωπίζουμε τις αναπόφευκτες προκλήσεις μας.

Το κόλπο είναι να δώσεις πίσω όλη την υποστήριξη που έχεις από τους φίλους σου και να βγάλεις τις τοξικές σχέσεις. Για να διατηρήσετε τις σχέσεις σας ισχυρές, είναι σημαντικό όχι μόνο να κερδίσετε χρόνο για τους φίλους σας, να διατηρήσετε την αίσθηση του χιούμορ και να θυμηθείτε να διασκεδάσετε πολύ, αλλά επίσης να είστε σίγουροι ότι έχετε υγιείς δεξιότητες επικοινωνίας και επίλυσης συγκρούσεων.

Με έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής, και με άγχος που φαίνεται να βγαίνει από το πουθενά, είναι σημαντικό να έχουμε γρήγορες διαδρομές για την ευτυχία, ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε ή να επαναφέρουμε θετικά συναισθήματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το να ξέρεις τι μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο, και να εξασκείς μερικές “συντομεύσεις ευτυχίας” κάθε μέρα, είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να ανυψώσεις το ηθικό σου γενικά, και να κάνεις την ευτυχία συνήθεια.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here