Υπουργείο Οικονομικών: Από 15/6 οι αιτήσεις για 115 θέσεις εργασίας


ΑΣΕΠ: Ξεκινούν στις 15 Ιουνίου οι αιτήσεις – Όλες οι πληροφορίες

Nέα προκήρυξη 6Κ/2021 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν δεκαπέντε (115) συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Οργανικές Μονάδες του Υπουργείου Οικονομικών.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 15 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 30 Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Οι θέσεις εργασίας / ειδικότητες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης που ζητούνται στην επισυναπτόμενη προκήρυξη είναι οι εξής:

  • ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ
  • ΠΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ
  • ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στην επισυναπτόμενη προκήρυξη πρέπει:

Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου
Να προμηθευτούν παράβολο τριών (3) Ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο).
Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Υποψήφιος που δεν αποδεικνύει τα κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλείται στην αίτησή του και τα οποία λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται από αυτούς.

Συγκεκριμένα υποψήφιος που δεν αποδεικνύει τα κριτήρια που επικαλείται στην αίτησή του και τα οποία λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται από αυτούς σε περίπτωση που δεν προσκομίσει κανένα απολύτως σχετικό δικαιολογητικό, για την απόδειξη αυτών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ