Δολοφονία Ζάκυνθος: Μαζί με τα καλάσνικοφ βρήκαν αυτοκίνητο και μηχανή που είχαν κλαπεί


Οι Αρχές ερευνούν εάν έχουν σχέση με το περιστατικό στη Ζάκυνθο ή αν πρόκειται για την προετοιμασία μιας νέας «επιχείρησης» εκπλήρωσης «συμβολαίου θανάτου» και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών

Ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή που ήταν κλεμμένα βρέθηκαν από τις νέες έρευνες των αστυνομικών σε χωριό του Πύργου, σε κατοικία και εξοχικό, αντίστοιχα, συγγενών του 39χρονου που έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο.

Σε ένα από αυτά τα δύο σπίτια εξάλλου είχαν εντοπισθεί και τα δύο όπλα τύπου καλάσνικοφ που στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται αν έχουν μέχρι τώρα χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Το γεγονός ωστόσο ότι και τα δύο οχήματα ήταν επισκευασμένα και γεμάτα από καύσιμα, προκαλεί ερωτηματικά για το αν αυτά είχαν ήδη κινηθεί πρόσφατα ή αν ετοιμάζονταν και για κάποια άλλη εγκληματική δραστηριότητα, είτε στον Πύργο είτε σε κάποια άλλη κοντινή περιοχή

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κλιμάκιο Ανώτερων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. έκανε νέα έφοδο σήμερα και στα δύο σπίτια και σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθεί να εξακριβώσει αν τα παραπάνω ευρήματα έχουν σχέση με το περιστατικό στη Ζάκυνθο ή αν πρόκειται για την προετοιμασία μιας νέας «επιχείρησης» εκπλήρωσης «συμβολαίου θανάτου» και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Τα αποτελέσματα των ερευνών των Αρχών, η βαλλιστική εξέταση, τα αποτελέσματα από τα δείγματα DNA που έχουν εντοπιστεί και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό περισσότερων, αναμένεται να δώσουν απαντήσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ