Στο «σφυρί» μπομπονιέρα από τον γάμο Παπανδρέου – Λιάνη – Το αστρονομικό ποσό που πρέπει να δώσετε


Σε πλειστηριασμό βγάζει Ηρακλειώτης «κειμήλιο» από το γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη. Οι προσφορές πολλές για την… μπομπονιέρα!

Κάτοικος από το Ηράκλειο έχει βγάλει στο… σφυρί αναμνηστική μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη.

Πρόκειται για ένα γαμήλιο κουτί με τα ονόματα των τότε νιόπαντρων «ΑΝΔΡΕΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ», αρκετά πολυτελές και από πολύ γνωστό αθηναϊκό οίκο, με όλα τα συνοδευτικά εντός του (σφραγίδες, ενθυμήματα κ.λπ.), που διαφημίζεται σε ιστότοπο για αγοραπωλησίες και μάλιστα διευκρινίζεται ότι υπόκειται και σε δημοπρασία.

Η τιμή πώλησής του… 5.000 ευρώ!

Μάλιστα, υπάρχουν τρεις προσφορές από επίδοξους αγοραστές εν είδει δημοπρασίας, που δείχνουν ότι το ενδιαφέρον για την μπομπονιέρα είναι τόσο μεγάλο, που οι προσφορές που δίνονται έχουν ανέλθει στο διπλάσιο ύψος της αρχικής τιμής πώλησης, προφανώς λόγω της συλλεκτικής αξίας του αντικειμένου.

Το προσφερόμενο ποσό για την απόκτηση του αντικειμένου φτάνει τα 9.990 ευρώ και είναι μόνο μία εβδομάδα στον «αέρα».

Σύμφωνα, μάλιστα, με την περιγραφή του αντικειμένου, η μπομπονιέρα περιήλθε στην κατοχή του ιδιοκτήτη όχι μέσω τρίτου προσώπου, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι του προσφέρθηκε από τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, όμως δεν αποκαλύπτει αν το έλαβε ως προσκεκλημένος στη γαμήλια τελετή ή σε δεύτερο χρόνο.

Σημειώστε την αναφορά στην αγγελία: «…Από τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου»!

Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος του ζευγαριού είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου 1989 στην εκκλησία Ελευθερώτρια στην Πολιτεία και είχε αποτελέσει το γεγονός της χρόνιας.

Με πληροφορίες από neakriti


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ