Πως μπορεί να μεταφέρει κανείς μια μεγάλη smart TV με με μια Testarossa;


Η Ferrari Testarossa είναι ένα από τα πιο εμβληματικά supercar που έχουν υπάρξει ποτέ. Τι γίνεται όμως όταν χρειαστεί να μεταφέρεις μια τηλεόραση;

Του Γιάννη Σκουφή

Η συγκεκριμένη εικόνα ίσως και να αποδεικνύει την επινοητικότητα που είχε ο οδηγός μιας Testarossa. Ο οποίος αγόρασε μια 48άρα τηλεόραση στο κουτί της και για κάποιο λόγο δεν είχε την υπομονή ώστε να του παραδοθεί σπίτι του ή να επιστρέψει για να την παραλάβει με κάποιο μεγαλύτερο αυτοκίνητο.

Και αυτό που σκέφτηκε ήταν να αξιοποιήσει την μεγάλη επιφάνεια που έχει στο πίσω μέρος της η Testarossa. Έτσι, την ξάπλωσε όμορφα και ωραία και σιγούρεψε την τοποθέτηση της περνώντας κολλητικές ταινίες από πάνω της και σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.

Προφανώς μπορεί να μην σκέφτηκε τις επιπτώσεις που ίσως έχει στην βαφή του αμαξώματος η ταινία ξεκολλώντας την. Υπάρχουν όμως και χειρότερα. Ακόμη και αν έχει βάλει ένα πρόσθετο «μαξιλαράκι» κάτω από την οθόνη, υπάρχουν δύο τινά: αν δεν υπερθερμανθεί ο κινητήρας που δεν θα αερίζεται επαρκώς, τότε το σίγουρο είναι πως η θερμότητα θα επηρεάσει τα ηλεκτρονικά και τις πλακέτες της τηλεόρασης.

Ακόμη όμως και να μην συμβεί τίποτε από αυτά, ακόμη και αν η μεταφορά είναι σε μικρή απόσταση, ποτέ δεν πρέπει να γίνεται η μεταφορά μιας μεγάλης τηλεόρασης ξαπλωμένη παρά μόνο σε όρθια θέση. Και αυτό επειδή στην παραμικρή λακκούβα το πάνελ μπορεί εύκολα να ταλαντωθεί και να ραγίσει. Τόσο απλά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ