ΕΠΑΛ : Θέμα έκθεσης Πανελληνίων

Ημέρα έναρξης των πανελλήνιων εξετάσεων για τα παιδιά του ΕΠΑΛ, είναι η σημερινή και οι υποψήφιοι σε όλη την χώρα διεκδικούν 77.415 θέσεις. Το πρώτο μάθημα είναι καθιερωμένα και για ημερήσια και για ΕΠΑΛ, η έκθεση και όλοι οι μαθητές έπρεπε 08:00 η ώρα να είναι στο σχολείο διότι 08:30 ,ξεκινούσε η διαδικασία.

Οι μαθητές είχαν στην διάθεση  τους για να απαντήσουν 3 ολόκληρες ώρες και το θέμα έγινε γνωστό στις 10 :00 η ώρα το πρωί , όπου και θα έχει τελειώσει η εξεταστική δοκιμασία.

Τα θέματα που έπεσαν

them_nea_epal_210615

Ανακοινώσεις του υπουργείου προς τους υποψήφιους αλλά και τα πρωτόκολλα υγειονομικών ελέγχων

Υγειονομικά μέτρα που πρέπει να τηρηθούν

  • Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας από υποψηφίους, εκπαιδευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό εντός των εξεταστικών κέντρων και στους εξωτερικούς χώρους τους, και εξακολουθούν να ισχύουν τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό (επαρκής φυσικός αερισμός των αιθουσών, αποφυγή συγχρωτισμού, τήρηση αποστάσεων και προσωπικών κανόνων υγιεινής-χρήση αντισηπτικού, καθώς και σχολαστικός καθαρισμός των αιθουσών).
  • Στην εξέταση του μαθήματος «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» επιτρέπεται η χρήση πνευστών και κρουστών οργάνων, ωστόσο θα πρέπει να τηρείται απόσταση τριών μέτρων μεταξύ εξεταζομένων και εξεταστών πίσω από το παραβάν, και τα μουσικά όργανα θα πρέπει μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης κάθε υποψηφίου να καθαρίζονται με απολυμαντικό υγρό.
  • Για τις πρακτικές δοκιμασίες ΤΕΦΑΑ τόσο τα όργανα εξέτασης όσο και ο βοηθητικός εξοπλισμός απολυμαίνονται πριν από κάθε χρήση, ενώ τηρείται απόσταση μεταξύ των υποψηφίων στους χώρους προετοιμασίας ή προθέρμανσης.

Τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται στις αίθουσες εξέτασης

  • Κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης οι υποψήφιοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας.
  • Επιτρέπεται να έχουν στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το μολύβι γενικά δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

Ακολουθεί βίντεο για τα ΕΠΑΛ

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ