30 Σεπτεμβρίου 2022

Ενδομήτρια συσκευή (IUD) : Απογειώστε την σεξουαλική σας ζωή

Η τραχηλική βλέννα δημιουργεί ένα ωραίο ολισθηρό στρώμα μεταξύ των χορδών IUD και του D του συντρόφου σας, το οποίο κάνει καλή δουλειά να καλύψει τις χορδές. Οι χορδές, BTW, είναι κατασκευασμένες από πολύ λεπτό πλαστικό που μοιάζει με τη γραμμή ψαρέματος και δεν είναι πολύ μακριά.

Οι πιθανότητες είναι ότι, η άκρη του D τους θα είναι πολύ απασχολημένη με τον ολισθηρό, υγρό καλοσύνη κόλπο σας για να παρατηρήσετε λίγο κορδόνι.

Ο σύντροφός σας είναι πιο πιθανό να νιώσει τις χορδές κατά τη διάρκεια ενός δακτύλου . Η κύρια δουλειά ενός δακτύλου είναι να αισθάνεται πράγματα,.

Πως πρέπει να φοριούνται τα (IUD)

  • Τα IUD μπορεί να μοιάζουν με μικροσκοπικές συσκευές βασανιστηρίων, αλλά είναι φτιαγμένα για να εισάγονται στα τρυφερά μέρη σας και να φοριούνται για μεγάλες αποστάσεις.
  • Ακόμα κι αν το πέος του συντρόφου σας καταφέρει να το βουρτσίσει κατά τη διάρκεια ενός ιδιαίτερα ενθουσιώδους φύλλου, δεν πρέπει να πονάει.
  • Οι χορδές κάμπτονται και μαλακώνουν με την πάροδο του χρόνου. Και, ακόμα κι αν μπορούν να νιώσουν τις χορδές, συνήθως δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ελαφρύ γαργάλημα. Εκτός αν πραγματικά τους προκαλεί ψυχαγωγία και παρεμβαίνει στην ευχαρίστησή σας, δεν αξίζει να ανησυχείτε.

Δεν πρέπει να προκαλεί πόνο ή δυσφορία 
  • Το σχήμα και το μέγεθος των IUD έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τα εσωτερικά αναπαραγωγικά όργανα.
  • Όταν τοποθετηθεί σωστά, το IUD κάθεται όλα άνετα και άνετα μέσα στη μήτρα σας. Δεν πρέπει να το αισθάνεστε καθόλου, ανεξάρτητα από το τι κάνετε. Και σίγουρα δεν πρέπει να πονάει.
Άλλοι τρόποι που ένα IUD θα μπορούσε να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή 
  • Η ύπαρξη μιας αξιόπιστης μεθόδου ελέγχου των γεννήσεων μπορεί να απελευθερώσει το AF.
  • Ο αξιόπιστος έλεγχος των γεννήσεων μπορεί να μεταφραστεί σε κάποιο ξέγνοιαστο καμβά, χωρίς αμφιβολία, αλλά ένα IUD μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή με κάποιους όχι και τόσο σέξι τρόπους.

Ακολουθεί βίντεο για το (IUD)

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ