Απίστευτη Euro-έμπνευση: Με 1€ κέρδισε 49.500€ στα ματς της Δευτέρας στη Stoiximan!


Στοίχημα από αυτό που λες “δεν γίνεται”, κερδήθηκε στα τρία ματς της Δευτέρας του Euro. Δείτε την τρομερή έμπνευση!

Τρία ματς ήταν προγραμματισμένα την Δευτέρα (14/6) για το Euro και μέλος της Stoiximan αποφάσισε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας να προβλέψει τους MVP των παιχνιδιών. Έτσι, επέλεξε τον Σικ στο Σκωτία-Τσεχία με απόδοση 11.00, τον Σκρίνιαρ στο Πολωνία-Σλοβακία με απόδοση 45.00 και τον Λίντελεφ στο Ισπανία-Σουηδία με απόδοση 100.00.

Το δελτίο έβγαζε συνολική απόδοση 49500,00 και το μέλος της Stoiximan τοποθέτησε σε αυτό 1€ στις 14:12. Τι ακολούθησε;

Ο Σικ έβαλε και τα 2 γκολ στο Σκωτία-Τσεχία 0-2, το δεύτερο μάλιστα… από τη σέντρα. Δικαιολογημένα MVP! Λίγο αργότερα ο στόπερ Σκρίνιαρ με… σεντερφορίσιο γκολ δίνει τη νίκη στη Σλοβακία να ανακηρύσσεται και αυτός MVP. Και το βράδυ ο Λίντελεφ είναι ο βράχος της Σουηδίας στο 0-0 κόντρα στην Ισπανία με αποτέλεσμα να βγει ο πολυτιμότερος παίκτης του ματς.

Κάπως έτσι, το μέλος της Stoiximan είδε το δελτίο του να επαληθεύεται, κερδίζοντας σχεδόν 50.000€ με ποντάρισμα μόλις 1€!

Ποια ήταν η αντίδρασή του; “Δεν το πίστευα, ήταν και αργά και νόμιζα ότι ονειρευόμουν”, είπε στην ομάδα της Stoiximan που επικοινώνησε μαζί του. Όπως σημείωσε, επιλέγει τα fun bets σε μεγάλες διοργανώσεις ωστόσο τη συγκεκριμένη αγορά την επέλεξε πρώτη φορά. “Ήταν έμπνευση της στιγμής”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Δικαιολογημένα λοιπόν είναι ο MVP αυτού του Euro! Ή μήπως όχι; Θα μπορέσει κάποιος να τον ξεπεράσει;

Δες εδώ όλα τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα της Stoiximan για το Euro!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ