Μένιος Φουρθιώτης: Παραιτήθηκε από την αίτηση στο ΣτΕ για τη μείωση των μέτρων ασφαλείας του


Ο προφυλακισμένος παρουσιαστής ζητούσε με την αίτησή του την ακύρωση της πράξης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Σε παραίτηση από την αίτηση που είχε υποβάλλει ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας για την μείωση των μέτρων ασφαλείας του προχώρησε ο Μενιος Φουρθιώτης.

Ο προφυλακισμένος παρουσιαστής ζητούσε με την αίτησή του την ακύρωση της πράξης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. που μείωσε ορισμένα μέτρα ασφαλείας τα οποία είχαν διατεθεί για την προστασία του. Σημειώνεται, ότι με την προσβαλλόμενη από 31.3.2021 πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. έπαυσε η προσωπική φρούρηση του Μένιου Φουρθιώτη (4 αστυνομικοί, συνοδευτική μοτοσυκλέτα με αστυνομικό και υπηρεσιακό αυτοκίνητο) και η φρούρηση της κατοικίας του, ενώ παρέμεινε η φρούρηση των χώρων εργασίας του.

Σήμερα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συζήτηση στο Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά ο παρουσιαστής, μέσω του δικηγόρου του Πάνου Λαζαράτου, δήλωσε ότι ο εντολέας του παραιτείται.

Υπενθυμίζεται, ότι το ίδιο Τμήμα του ΣτΕ έχει απορρίψει το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη για έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία θα «πάγωνε» η προσβαλλόμενη απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., ενώ έχει απορριφθεί και το αίτημα έκδοσης αναστολής της ίδιας απόφασης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ