Survivor spoiler 15/06: Ποιος κερδίζει απόψε την ασυλία [vid]


Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Σάκης Κατσούλης στέφθηκε πανηγυρικά νικητής, με 11 στις 11 νίκες, ενώ αργότερα στο συμβούλιο του νησίου η ατμόσφαιρα για μια ακόμη φορά ήταν τεταμένη με τον Σάκη να υποδεικνύει ως υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα την Ελένη Χαμπέρη. Αυτό καθόλου δεν άρεσε στους Amigos, οι οποίοι βλέπουν τους συμμάχους τους να αποχωρούν τον έναν μετά τον άλλον.

Το παιχνίδι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα παρακολουθήσουμε 2 ακόμη αποχωρήσεις και αμέσως μετά θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα του μεγάλου τελικού. Μαριαλένα και Σάκης είναι σε πολύ καλή φόρμα αγωνιστικά και στο αποψινό αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας θα τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να διασφαλίσουν τη θέση τους στο παιχνίδι. Από την άλλη, οι Amigos έχουν χάσει το κέφι τους με τόσες ήττες και αποχωρήσεις από την ομάδα τους, οπότε δεν θα τα παρατήσουν εύκολα.

Survivor spoiler 15/6: Ποιος θα καταφέρει να πάρει ωστόσο τη νίκη απόψε;

Αυτό που είναι γνωστό μέχρι στιγμής – σύμφωνα πάντα με τις διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – είναι πως ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος θα πάρουν τουλάχιστον από μια νίκη αυτή την εβδομάδα.

Βάσει αυτών των δεδομένων, απόψε είτε θα παρακολουθήσουμε μια δεύτερη σερί νίκη του Σάκη Κατσούλη, είτε θα δούμε τον Ηλία Μπόγδανο από τους Amigos να παίρνει την σημερινή πρωτιά. Στην περίπτωση δε που ο Σάκης καταφέρει να νικήσει, τότε το πιθανότερο είναι πως στον τάκο θα βγάλει τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ εάν η ασυλία πάει στον Ηλία Μπόγδανο, τότε θα είναι πιθανότατα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ