Mέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη βόλτα μετά τη γέννηση της κόρης της- Το «τσατ» με το Μπάκιγχαμ


Έντεκα ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της «Λίλιμπετ» η δούκισα του Σάσεξ έκανε την πρώτη της βόλτα ως μητέρα πλέον δύο παιδιών

Μετά από ένα δύσκολο χρόνο, το «διαζύγιο» με το Μπάκιγχαμ, τα αρνητικά δημοσιεύματα και τη μετακόμιση στις ΗΠΑ, το «έκπτωτο» πριγκιπικό ζεύγος απολαμβάνει ήρεμες οικογενειακές στιγμές, μετά τον ερχομό στη ζωή του δεύτερου παιδιού τους στις 4 Ιουνίου.

Στενός φίλος τους δήλωσε στο Closer ότι χαλαρώνουν στο σπίτι τους και κάνουν ήρεμες βόλτες. «Ο Χάρι είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του και βοηθάει όπου και όπως μπορεί.

Είναι εκείνος που κόβει τα λαχανικά από τον κήπο για να φτιάξει φρέσκο χυμό για τη Μέγκαν και περνάει χρόνο με τον γιο του Άρτσι, ειδικά όταν η Mέγκαν πρέπει να κοιμηθεί ή να ξεκουραστεί». Ο πρίγκιπας κάνει μπάνιο με το γιό τους στην πισίνα ή ταΐζει τις κότες της οικογένειας.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν πάρει γονική άδεια και θα λείψουν αρκετούς μήνες από τα καθήκοντά τους. Ο δημοσιογράφος Omid Scobie είπε ότι το «διάλειμμα» μπορεί να διαρκέσει ακόμη και 20 εβδομάδες καθώς ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ που δίνουν πολλές εβδομάδες άδεια στο προσωπικό τους στο ίδρυμα Archewell «δίνουν το παράδειγμα»

Το τσατ μέσω WhatsApp με το Μπάκιγχαμ

Kαι ενώ ο πλανήτης περιμένει με αγωνία την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του ζεύγους, το Μπάκιγχαμ έχει ήδη λάβει την πρώτη φωτογραφία της μικρής «Λίλιμπετ Νταϊάνα» από το ζεύγος Σάσεξ.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight οι περήφανοι νέοι γονείς έστειλαν φωτογραφία της μικρής στην κοινή ομάδα που διατηρούν ακόμη με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εφαρμογή WhatsApp.

To ζεύγος Σάσεξ «συστήνει» στον κόσμο τον ΆρτσιΑ.Ρ

Μέσα από την ομάδα αυτή τα μέλη της οικογένειας κρατάνε επαφή, ενώ οι Σάσεξ στέλνουν συχνά φωτογραφίες και βίντεο του 2 χρονου γιού τους Αρτσι.

Η «Λίλιμπετ Νταϊάνα» είναι το 11ο εγγόνι της βασίλισσας και όγδοη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου μετά τον αδερφό της Άρτσι και τον πατέρα της Χάρι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ