Η Όλγα Κεφαλογιάννη κρατά την εθνική γραμμή: Δεν θα είχα στην ατζέντα μου την Χάγη!

Σαφείς αποστάσεις από έναν πιθανό συμβιβασμό με την Τουρκία στη Χάγη κράτησε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Σε παρουσία της στο τηλεοπτικό κανάλι KONTRA και σε ερώτηση του Γιώργου Μελιγγώνη, η βουλευτής Αθηνών της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι η ίδια απορρίπτει την Χάγη, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «επικίνδυνη», αφού όπως είπε υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με την Τουρκία σχετικά με τις διαφορές που πρέπει να επιλυθούν. Τέλος, ζήτησε ομοψυχία στα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική, κρίνοντας θετικά μέχρι στιγμής τη στάση της αντιπολίτευσης.

Το πλέον σημαντικό όλων είναι η υπεράσπιση της εθνικής γραμμής την οποία τεχνηέντως ορισμένοι στην κυβέρνηση προσπαθούν να ελαστικοποιήσουν, μιλώντας γενικώς για «διαφορές». Η Όλγα Κεφαλογιάννη ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν «διαφορές» με την Τουρκία όπως αυτή θέλει να τις παρουσιάσει, παρά μία και μόνη διαφορά: Η οριοθέτηση της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και μόνο!

Τέλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε στον Ερντογάν την απάντηση που δεν έδωσε η κυβέρνηση στους ισχυρισμούς του. Ότι τα ελληνοτουρκικά δεν είναι διμέρες, αλλά ευρωτουρκικό θέμα!

.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ