Λαμία: Στα δικαστήρια ο 24χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης


Στα δικαστήρια Λαμίας παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ο 24χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μία ανήλικη 11χρονη μαθήτρια

Ο νεαρός άνδρας ζύμφωνα με τις καταγγελίες της οικογένειας της 11χρονης, κατηγορείται ότι αποπλάνησε τη μαθήτρια μέσω Instagram και τη βίασε μέσα σε ένα ασανσέρ.

Μεταφέρθηκε αρχικά υπό άκρα μυστικότητα στα δικαστήρια Λαμίας την περασμένη Παρασκευή όπου και εξασφάλισε προθεσμία ώστε να απολογηθεί σήμερα Τετάρτη.

Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί άτομα που ανηρτησαν πανό και φώναζαν συνθήματα εναντίον του κατηγορούμενου.

Ο 24χρονος κατηγορείται για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ανηλίκου και βαρύτατες κακουργηματικες πράξεις.

lamia2.jpg
Στα δικαστήρια Λαμίας παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ο 24χρονος

Το χρονικό

Ο 25χρονος που συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης (10/6) φέρεται λίγες ημέρες νωρίτερα να είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων την 11χρονη και με την πρώτη ευκαιρία της συνάντησής τους να της επιτέθηκε δύο φορές προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα στη μία απόπειρα φαίνεται να τον αποθάρρυνε το γεγονός ότι υπήρχαν κι άλλα άτομα στο χώρο όπου συνάντησε τη μικρή, για αυτό και λίγη ώρα αργότερα κατάφερε να εγκλωβίζει το κοριτσάκι μέσα σε ένα ασανσέρ, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 11χρονης.

Σύμφωνα με το lamiareport, στη συνέχεια ο 25χρονος απείλησε την μικρή να μην πει τίποτα σε κανέναν, ενώ ο ίδιος μέσω μηνυμάτων συνέχισε να την παρενοχλεί. Για αυτό τόσο το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου, όσο και ο φορητός υπολογιστής του κατασχέθηκαν και θα γίνουν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να «μιλήσουν» για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το κοριτσάκι φέρεται να μίλησε πρώτα στην ψυχολόγο του σχολείου και στη συνέχεια μαζί με τους γονείς ενημέρωσαν την αστυνομία.

Πηγή: lamianow.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ