ΠΟΥ μετάλλαξη δέλτα :” Έχει εξαπλωθεί σε 80 χώρες”


Η παραλλαγή δέλτα του κορανοϊού κυκλοφορεί τώρα σε 80 χώρες, σύμφωνα με αξιωματούχους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Η παραλλαγή δέλτα εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Ινδία το φθινόπωρο του 2020 και εξαπλώθηκε γρήγορα παγκοσμίως. και οι τέσσερις παραλλαγές ανησυχίας είναι πιο μεταδοτικές από την αρχική παραλλαγή ιού.

«Εάν μπορεί να εξαπλωθεί ευκολότερα, τότε περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να μολυνθούν γρήγορα και εάν ένα σύστημα έχει κατακλυστεί ,μπορεί να επιβαρύνει το σύστημα υγείας», είπε.

Η Νέα Υόρκη καταργεί τους περιορισμούς πανδημίας

  • Το κράτος έχει φτάσει το 70% του εμβολιασμού, θα άρει τους περιορισμούς πανδημίας.
  • Τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί εξακολουθούν να υποχρεούνται να χρησιμοποιούν μάσκες προσώπου σύμφωνα με το ομοσπονδιακές οδηγίες, σύμφωνα με δελτίο τύπου από το γραφείο του κυβερνήτη.
  • «Αυτό που έκανε η Νέα Υόρκη είναι εξαιρετικό. Όχι μόνο έχουμε το χαμηλότερο ποσοστό θετικότητας COVID στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά έχουμε εμβολιαστεί 70% νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Αναπτύξαμε με επιτυχία το όπλο που θα κερδίσει τον πόλεμο και η Νέα Υόρκη οδήγησε το έθνος.
  • Σε ένα σημείο η πολιτεία είχε ποσοστό θετικότητας COVID-19 48,16%. Ο κυβερνήτης επιβεβαίωσε ότι το ποσοστό θετικότητας είναι τώρα 0,40 τοις εκατό, το χαμηλότερο ποσοστό στη χώρα.

Η Καλιφόρνια άρει τα μέτρα για τον ιό

  • Η Καλιφόρνια άρχισε χθες τους περισσότερους από τους περιορισμούς COVID-19 Το Golden State έληξε όρια χωρητικότητας, φυσική απόσταση και, για άτομα που έχουν ήδη εμβολιαστεί, απαιτήσεις μάσκας.
  • Το άνοιγμα της Καλιφόρνιας επιτρέπει στους εμβολιασμένους να πηγαίνουν χωρίς μάσκες στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτό ευθυγραμμίζει το κράτος οδηγία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).
  • Απαιτούνται ακόμη μάσκες στις δημόσιες συγκοινωνίες, στα νοσοκομεία και στις φυλακές, καθώς και στα σχολεία και τα κέντρα παιδικής μέριμνας, εν αναμονή ενημερωμένης καθοδήγησης από το CDC.

899 άτομα έλαβαν εμβόλια COVID-19 που έληξαν στην Times Square, πρέπει να κάνουν άλλη μια λήψη

  • Σχεδόν 900 που εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19 στην Times Square της Νέας Υόρκης στις αρχές του μήνα έλαβαν δόσεις του εμβολίου που έληξαν .

Ακολουθεί βίντεο για τον Κορωνοιό

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ