Σεξ χωρίς συνουσία: Ερωτική επαφή χωρίς …διείσδυση

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός από εμάς εκεί έξω που δεν μπορούμε καν να φτάσουμε σε οργασμό μόνο από τη διείσδυση, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι υπάρχουν επίσης πολλοί από εμάς που έχουμε συντρόφους που δεν γεννήθηκαν με την επιθυμία  να έχουμε μια ετερογενή διαπεραστική σεξουαλική επαφή. Αυνανισμός μπροστά ο ένας στον άλλο. Αντί να φέρεσαι στον σύντροφο σου σαν μηχανή που είναι δουλειά του να σου δώσει οργασμό, άκουσε τη συμβουλή του Δρ. Κάρλεν Κόστα, σεξολόγου και ειδικού σχέσεων από τον Καναδά, και άλλαξε πρώτα τη στάση σου.

Πόσες φορές μας έχουν πει ότι ο πρώτος τρόπος για να επιτύχουν οι γυναίκες τον οργασμό είναι να κάνουν στοματικό σεξ; Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο έτσι. Κοίτα, δεν λέμε να σταματήσεις τον σύντροφο σου όταν θέλει να κατέβει γιατί η αιδοιολειχία μπορεί να είναι μια από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες στον πλανήτη. Αλλά έχει δοθεί τόσο μεγάλη προσοχή στο προφορικό σεξ που η Δρ. Carlen λέει ότι είναι εύκολο να ξεχάσει ότι οι γυναίκες δεν έρχονται πάντα με αυτόν τον τρόπο. Βρώμικες κουβέντες.

Ο εγκέφαλος είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό μας όργανο και κάνουμε στους εαυτούς μας μια τεράστια κακή υπηρεσία αν αγνοήσουμε αυτό το γεγονός. Είναι εντελώς πιθανό να οργιστείτε ή να εκνευριστείτε τόσο πολύ που θα μπορούσατε να έρθετε σε δευτερόλεπτα χωρίς καμία σωματική επαφή με το να αφιερώσετε χρόνο σε μια βρώμικη ομιλία πριν ή ακόμα και αντί για σεξ.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here