Συνελήφθη ο πασίγνωστος χρηματιστής «Paul» στο Κουκάκι


Εκκρεμούν σε βάρος του εντάλματα και καταδίκη για απάτες και πλαστογραφίες.

Πασίγνωστος στους επιχειρηματικούς και χρηματιστηριακούς κύκλους είναι ο χρηματιστής, γνωστός με το προσωνύμιο «Paul», ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που έβγαινε από μισθωμένη κατοικία στην οδό Βεΐκου στο Κουκάκι.

Ο 58χρονος, με καταγωγή από την Κύπρο, συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα από το 2020 για «πλαστογραφία που το συνολικό περιουσιακό όφελος και η συνολική περιουσιακή ζημία υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ», καθώς επίσης και δύο εντάλματα (σ.σ. από το 2018) που αφορά «πλαστογραφία μετά χρήσεως, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση με σκοπούμενο περιουσιακό όφελος και ζημία που υπερβαίνουν συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ» και για «απάτη κατά συναυτουργία με περιουσιακό όφελος και ζημία άνω των 120.000 ευρώ».

Επίσης, τον Ιανουάριο του 2019, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς σε φυλάκιση 18 μηνών, ποινή για την οποία μέχρι σήμερα διέφευγε.

Ο 58χρονος εντοπίστηκε χθες Τετάρτη στο Κουκάκι, όπου είχε νοικιάσει σπίτι. Κατόπιν οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών ενώπιον της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεως Αποφάσεων και Βουλευμάτων και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεως Αποφάσεων όπου παραγγέλθηκε η φυλάκισή του στο κατάστημα κράτησης Ναυπλίου, καθώς και η επαναπροσαγωγή του ενώπιον του 23ου Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ