Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι γράφουν τα Βρετανικά ΜΜΕ για τη δολοφονία και τον 32χρονο πιλότο


Γλυκά Νερά: Τεράστιο ενδιαφέρον από τα media στη Βρετανία, λόγω και της καταγωγής της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, για τις τελευταίες εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ., φαίνεται πως ο δολοφόνος είναι ο 32χρονος σύζυγός της, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές χαρακτηρίζονται ως αδιάσειστα, ενώ ο 32χρονος πιλότος φέρεται να ετοίμαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό, για αυτό στήθηκε η επιχείρηση της μεταφοράς του από την Αλόννησο στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης (17.06).

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το ενδιαφέρον των Βρετανικών ΜΜΕ στράφηκε ξανά στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, με τις τελευταίες αναφορές των media στο «Νησί» να τονίζουν την πεποίθηση της ΕΛ.ΑΣ. για την ενοχή του 32χρονου πιλότου.

Daily Mail

Η Daily Mail στέκεται στα στοιχεία που εντόπισε η Αστυνομία από το βιομετρικό ρολόιο της Καρολάιν, αλλά και στον πιθανό καυγά του ζευγαριού το προηγούμενο βράδυ.

Mirror

Η Mirror κάνει αναφορά στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη μεταφορά του 32χρονου από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ, και αναφέρει ως νο1 ύποπτο τον σύζυγο της Καρολάιν για τη δολοφονία.

The Sun

Την επίσημη θέση της ΕΛ.ΑΣ. για το γεγονός ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρέθηκε ξανά στη ΓΑΔΑ, αλλά και τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να είναι αυτός ο δολοφόνος της Καρολάιν, προτάσσει – και μάλιστα ως πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της – η γνωστή ιστοσελίδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ