Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το «παραμύθι» που πούλησε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος της Καρολάιν


Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τα σκηνοθετημένα – όπως αποδείχθηκε – λόγια του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, είχαν συγκλονίσει πριν από 37 ημέρες το πανελλήνιο.

Τις πρώτες ώρες μετά τη δολοφονία, έδειχνε πως βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ και δεν άφηνε το 11 μηνών μωράκι από την αγκαλιά του.

Ο 32χρονος πιλότος, το πρωινό της 11 Μαΐου, είχε πει στους αστυνομικούς ότι ληστές μπήκαν γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα στο σπίτι και αφού κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας στα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας, πήγαν στην κούνια του μωρού και έστρεψαν πάνω του το όπλο, ζητώντας να τους πουν που κρύβουν τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Η γυναίκα – υποστήριζε ο Αναγνωστόπουλος – μόλις είδε το όπλο έπαθε αμόκ, με τους αδίστακτους δράστες να την στραγγαλίζουν με ένα μαξιλάρι για να μην φωνάζει.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, υποστήριξε επίσης ότι τον είχαν δέσει κακοποιοί και πρόσθεσε πως κατάφερε μετά από υπερπροσπάθεια να καλέσει την αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια.

Τελικά ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, 37 ημέρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ