Γλυκά νερά : Όσα υποστήριζε η “ψυχολόγος”

Η σύμβουλος υγείας σε μία προσπάθεια της να εξαχνιστεί η δολοφονία, δήλωνε δημόσια για το πόσο ευτυχισμένο ήταν το ζευγάρι των Γλυκών Νερών, που όπως αποδείχθηκε τελικά τα σύννεφα στην σχέση τους είχαν κάνει την εμφάνιση τους με το τραγικό αποτέλεσμα ο σύζυγος να την σκοτώσει.

Πιο συγκεκριμένα σε μία συνέντευξη της ψυχολόγου στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”, δήλωνε ότι ήταν βέβαιη ότι οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν άρτιες. Η εκπομπή είχε προβληθεί στις 15 Ιουνίου του 2021.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα όσα είπε η ψυχολόγος

  • “Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου κοιτάω τον συνομιλητή μου στα μάτια, γιατί μου αρέσει η ειλικρίνεια και η αλήθεια. Έτσι και θα συνεχίσω. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε τώρα θα το κάνω. Από την πρώτη στιγμή υπήρξα ειλικρινής, δυστυχώς αυτό παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο. Διευκρινίζω, λοιπόν, για μια ακόμη φορά, ότι κλήθηκα να καταθέσω στη ΓΑΔΑ λίγες μέρες μετά τη δολοφονία”.
  • “Όπως μου είπαν οι αστυνομικοί, οι επαγγελματικές κάρτες μου βρέθηκαν στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είχε επιβεβαιώσει στην κατάθεσή του ότι με επισκέπτονταν”.

Όσα είπε για την Καρολάιν και τον Μπάμπη

  • Με έκπληξή μου λίγες ημέρες μετά την κατάθεσή μου, άρχισα να διαβάζω δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάθεση “κλειδί” της ψυχολόγου του ζευγαριού. Μετά από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε και το όνομά μου. Μου ζητήθηκε να συνομιλήσω σε συγκεκριμένο έντυπο δίνοντας μια συνέντευξη, όπου δεν εμβάθυνα στο περιεχόμενο των συνεδριών, αλλά έκανα μια συνολική εκτίμηση για το πόσο αγαπημένο ζευγάρι ήταν ο Μπάμπης και η Καρολάιν, γεγονός που υποστηρίζω μέχρι και σήμερα.

Τι είπε ότι όφειλε

  •  Από τη μια πλευρά όφειλα να μην αποκαλύψω τίποτα για την κατάθεσή μου, εφόσον διενεργούνταν ακόμα έρευνα για τη δολοφονία, από την άλλη κλονίστηκα από τα όσα μετέφεραν κάποια ΜΜΕ περί της μαρτυρίας , κλειδί στην υπόθεση.

Ακολουθεί βίντεο από την συνέντευξη

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ