Γλυκά Νερά σύζυγος: Όταν ο Μπάμπης υποκρυνόταν για την Καρολάιν – «Ήμουν τυχερός που με αγάπησες»


Γλυκά Νερά σύζυγος: Οργή προκαλούν όλα όσα έκανε ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος το διάστημα πριν την ομολογία για τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας του

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες και τα βίντεο με τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο να μιλά για την δολοφονία της γυναίκας του πριν να ομολογήσει, τελικά, 38 ημέρες αργότερα ότι ήταν αυτός που της έκοψε το νήμα της ζωής το βράδυ της 11ης Μαΐου.

Για όλο αυτό το διάστημα ο Μπάμπης υποδυόταν τον συγκλονισμένο σύζυγο ο οποίος δήλωνε, μάλιστα, σίγουρος ότι η αστυνομία θα βρει τους ενόχους ενώ παράλληλα συνεργαζόταν με τους αστυνομικούς για να εντοπιστούν οι δήθεν ληστές που μπήκαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Από τις εικόνες, όμως, που προκαλούν το μεγαλύτερο σοκ είναι αυτές του ίδιου να ταξιδεύει μέχρι την Αλόννησο για να αποχαιρετήσει την Καρολάιν, την οποία ο ίδιος είχε δολοφονήσει, κρατώντας στα χέρια του το 11 μηνών παιδί τους.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος δεν είχε διστάσει, δε, να εκφωνήσει και επικήδειο για την 20χρονη χρησιμοποιώντας λόγια που τότε ακούγονταν φυσιολογικά για έναν σύζυγο που είχε χάσει τη γυναίκα του και έναν πατέρα που έπρεπε να διαχειριστεί την επόμενη ημέρα για ένα παιδί που θα μεγαλώσει χωρίς μητέρα.

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου» είχε πει τότε, τρία μόλις 24ωρα αφού ο ίδιος είχε, όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο στη γυναίκα του σκεπάζοντας το πρόσωπό της με ένα μαξιλάρι και τα χέρια του.

«Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…» συμπλήρωνε ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος χωρίς κανείς, τότε, να γνωρίζει ότι σε αυτόν τελικά θα περνούσαν χειροπέδες οι αστυνομικοί για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ