Εμμηνόπαυση : Τρόποι για να έρθετε σε οργασμό


Η εμμηνόπαυση εμφανίζεται όταν δεν είχατε περίοδο για 1 έτος. Τα μεταβατικά χρόνια πριν από αυτό, που συχνά χαρακτηρίζονται από συμπτώματα, όπως προβλήματα ύπνου, εξάψεις, σπάνιες ή ακανόνιστες περιόδους, είναι γνωστά ως περιεμμηνόπαυση . Αυτές οι εντελώς φυσιολογικές αλλαγές μπορούν ακόμα να αισθάνονται απογοητευτικές, εν μέρει επειδή επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο αισθάνεται το σεξ και επίσης το επίπεδο σεξουαλικής επιθυμίας σας – η μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας είναι ένα σύνηθες σύμπτωμα της εμμηνόπαυσης.

Πως θα φτάσετε σε οργασμό

  • Θέλετε πραγματικά να κάνετε οργασμό, αλλά, για οποιονδήποτε λόγο, απλά δεν μπορείτε να φτάσετε εκεί. Αυτό μπορεί να είναι τόσο αποθαρρυντικό που, τελικά, ίσως αποφασίσετε ότι δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε και να τα παρατήσετε εντελώς.
  • Παρόλο που μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά διαφορετικά πράγματα για να συμβεί ο οργασμός, είναι επίσης σημαντικό να έχετε κατά νου ότι μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τον εαυτό σας, ακόμη και χωρίς O.
  • Η εστίαση στην ευχαρίστηση που βιώνετε αυτή τη στιγμή χωρίς να εστιάζετε στον οργασμό ως συγκεκριμένο στόχο μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί πιο γρήγορα.

Πιάσε λίγο λιπαντικό

  • Είναι τυπικό να βιώνετε κολπική ξηρότητα κατά τη διάρκεια και μετά τη μετάβαση στην εμμηνόπαυση.
  • Τα επίπεδα οιστρογόνων και προγεστερόνης στο σώμα σας αρχίζουν να μειώνονται, ο κόλπος σας παράγει λιγότερη λίπανση, ακόμη και κατά τη διέγερση. Αυτή η μείωση της φυσικής λίπανσης μπορεί να κάνει το διεισδυτικό σεξ να αισθάνεται άβολα, ακόμη και εντελώς επώδυνο για ορισμένους.
  • Το λιπαντικό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση της τριβής όταν πρόκειται για άμεση διέγερση της κλειτορίδας, η οποία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επιτύχετε τον οργασμό αγγίζοντας μόνο του.

Κολπική ξηρότητα

  • Σε γενικές γραμμές, η καλύτερη λύση για την ξηρότητα είναι περισσότερο λιπαντικό. Ένα παχύτερο λιπαντικό μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης και στη μείωση της δυσφορίας και του πόνου.

Ακολουθεί βίντεο για την εμμηνόπαυση

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ