Σάλος για τη δήλωση Μπαλάσκα: «Βλ@@@ς ο πιλότος, αν καλούσε άμεσα την ΕΛΑΣ θα γλίτωνε με 4 χρόνια»


Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα ο οποίος χαρακτήρισε «βλ@@α» τον πιλότο καθώς αν είχε πάρει αμέσως την ΕΛΑΣ «δεν θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή»

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα με αφορμή την ομολογία του 33χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου, της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Ο κ. Μπαλάσκας το πρωί της Παρασκευής μιλώντας στο MEGA και αναφερόμενος στις κινήσεις του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της συζύγου στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά, τον χαρακτήρισε «βλ@@α» καθώς «εάν έπαιρνε άμεσα την αστυνομία, δεν θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

«Είναι βλ@@@ς διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, επανέλαβε την ίδια άποψη λέγοντας πως «αν αυτός ο άνθρωπος όταν σκότωσε την Καρολάιν έπαιρνε το 100 και έλεγε ελάτε τσακώθηκα με τη γυναίκα μου, ξέφυγα και τη σκότωσα, θα είχε άλλη αντιμετώπιση».

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Οι δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ