Γλυκά Νερά: Ανατριχιάζει η κατάθεση – Την κρατούσα σφιχτά, μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται

Στην συμπεριφορά της 20χρονης Καρολάιν επιχείρησε να ρίξει το βάρος της πράξης του ο 33χρονος πιλότος κατά την κατάθεση του στους αστυνομικούς

«Μια μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που την στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. “Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω” και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου», ανέφερε ο δράστης και συνέχισε:

«Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει» φέρεται να είπε.

Στη συνέχεια περίγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη στιγμή του φόνου. «Τιναζόταν το πρόσωπο της που ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κουνούσα. Μάταια», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι σκέφτηκε να στήσει σκηνικό ληστείας για να μεγαλώσει το παιδί του.

«Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές, έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί. Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μην χάσει η Λυδία και τον πατέρα της» είπε.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ