Survivor spoiler 18/06: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Ηλίας Μπόγδανος


Μπορεί το πολυσυζητημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να έχει αλλάξει συχνότητα προβολών, νεότερα ωστόσο καταφθάνουν καθημερινά από τον Άγιο Δομίνικο διαμέσου των διαρροών. Σήμερα, στο διαδίκτυο σύμφωνα με spoiler κυκλοφορεί η είδηση ότι ο Ηλίας Μπόγδανος χρειάστηκε να νοσηλευτεί ευσπευσμένα εχθές το βράδυ στο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου, καθώς είχε πόνους στο στομάχι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διαρροές, από το απόγευμα της Πέμπτης ο Ηλίας παραπονιόταν ότι έχει πόνους χαμηλά στο στομάχι, ενώ χρειάστηκε να παραμείνει ξαπλωμένος στην καλύβα για ώρα. Ακολούθως, όταν οι πόνοι πέρασαν, λέγεται πως ο παίκτης από τους Amigos αποφάσισε, αφού ένιωθε καλύτερα, να πάει στο δάσος για να κόψει ξύλα. Ωστόσο, η αδιαθεσία επανήλθε και ο Ηλίας Μπόγδανος αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στην καλύβα.

Αργά το βράδυ και αφού οι παίκτες είχαν ήδη πέσει για ύπνο, οι πόνοι επέστρεψαν και τελικά η παραγωγή αποφάσισε να τον μεταφέρει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο του νησιού. Ο παίκτης χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί για κάποιες ώρες, σύμφωνα με το spoiler, ενώ λέγεται πως ο πόνος πιθανότατα προήλθε από κάτι που έφαγε νωρίτερα.

Σύμφωνα με τις διαρροές, ο Ηλίας Μπόγδανος είναι εκτός κινδύνου, και έχει μάλιστα επιστρέψει πίσω στην καλύβα του Survivor. Τέλος καλό όλα καλά.

Survivor spoiler 18/06: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Κυριακή από το Survivor

Εντωμεταξύ, την Κυριακή υπενθυμίζουμε πως έχουμε αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι προτεινόμενοι για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Ελένη Χαμπέρη. Και οι τρεις παίκτες βγήκαν στον τάκο από τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κατάφερε να φέρει τρεις σερί νίκες αυτή την εβδομάδα, διατηρώντας τη θέση του στο νησί και της Μαριαλένας και στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους Amigos.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, θα παρακολουθήσουμε την προτελευταία αποχώρηση, πριν μπούμε για τα καλά στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, ενώ όσον αφορά τον παίκτη ή την παίκτρια που αποχωρεί οριστικά από το Survivor, όπως είπαμε και χθες, αυτή είναι η Ελένη Χαμπέρη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ