Σταύρος Μπαλάσκας: Σάλος με δηλώσεις Μπαλάσκα – Διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του [vid]

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για τις δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά Αττικής. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του.

Σάλος με τις δηλώσεις Μπαλάσκα – Η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ

Μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας έκανε λόγο για τα στάδια των αστυνομικών ερευνών, επισημαίνοντας ότι για την αστυνομία ο 33χρονος δράστης δεν αντιμετωπιζόταν κατ’ ουσίαν ως βασικός μάρτυρας αλλά ως ένα πρόσωπο που συνδέεται άμεσα με τη δολοφονία. Όπως εξήγησε, η στρατηγική της αστυνομίας ήταν να του δώσει χρόνο μέχρι να στοιχειοθετηθεί η σύλληψή του με ακράδαντα στοιχεία.

Ηταν περίεργο ότι ο δράστης «έκανε 8 ώρες για να σπάσει», είπε ο κ. Μπαλάσκας και έδωσε την ερμηνεία του γι΄αυτό: «Αυτό δείχνει ότι είναι βλάκας, πρώτα απ’ όλα», απάντησε αποστομωτικά ο Σταύρος Μπαλάσκας και στη συνέχεια ανέπτυξε το σκεπτικό του, δηλώνοντας: «Εκείνη τη στιγμή, αν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του και μέσα στο «τα ‘χασε και τρελάθηκε», εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δε θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή, γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά. ‘Χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή’, ‘πρότερος έντιμος βίος’. 4000 χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε – έξι χρόνια φυλακή. Είναι νέο παιδί. Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε”.

Δείτε το επίμαχο σχόλιο από το 16:50 και μετά:

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ