Sex tips: 6 συμβουλές για καλύτερο σεξ


Όσο περισσότερο συνηθίζουμε κάποιον/α, ή την όλη ερωτική διαδικασία, τόσο λιγότερο συναρπαστικό γίνεται το σεξ. Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές για να αναζωπυρώσετε το πάθος και την ερωτική σας διάθεση.

  • Απελευθερώστε την ενέργεια του σώματός σας με έναν τρόπο που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει

Κάντε ένα μάθημα χορού ή γιόγκα. Οι νέες εμπειρίες κίνησης θα σας δώσουν την δυνατότητα να έρθετε κοντά με το σώμα σας και να το γνωρίσετε καλύτερα, πράγμα που μπορείτε αργότερα να αξιοποιήσετε στη σύνδεσή σας με τους συντρόφους σας. Ανακτήστε τη σεξουαλική σας δύναμη βρίσκοντας νέους τρόπους να κινηθείτε και να νιώσετε άνετα στο σώμα σας.

  • Τονώστε την ντοπαμίνη σας με μια νέα εμπειρία

Το να κάνεις κάτι νέο δημιουργεί μια αίσθηση δέσμευσης και οικειότητας. Σκεφτείτε έξω από το κουτί και κάντε μια δραστηριότητα που μπορεί να σας τρομάζει ή να σας ενθουσιάζει, όπως μια βόλτα σε λούνα παρκ. Η προώθηση των επιπέδων της ντοπαμίνης θα σας δώσει ένα επιπλέον boost και ενθουσιασμό που μπορείτε αργότερα να φέρετε στη σχέση. Οι ειδικοί λένε ότι η ντοπαμίνη και άλλες χημικές ουσίες στον εγκέφαλο συνδέονται άμεσα με τη φυσική έλξη και το πάθος.

  • Παρακολουθήστε ένα μάθημα σεξ και χρησιμοποιήστε το σαββατοκύριακο σας για να εξασκηθείτε

Υπάρχουν διάφορα σεμινάρια εκμάθησης νέων τεχνικών και στάσεων του σεξ. Επιπλέον, η είσοδος στα σεξουαλικά παιχνίδια σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον είναι διασκεδαστική και μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίηθησή σας.

  • Προγραμματίστε μια “σέξι” διανυκτέρευση

Μπορείτε να πειραματιστείτε σε παιχνίδια ρόλων, να ντυθείτε και να σκηνοθετήσετε από πριν σενάρια και χαρακτήρες. Μάλιστα, η Αμερικανική Ταξιδιωτική Ένωση αναφέρει ότι τα ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή. Εάν ένα ραντεβού επί τούτου σας προκαλεί πίεση ή άγχος, απλώς επιδιώξτε να περάσετε χρόνο μαζί, χωρίς προσδοκίες για το που θα καταλήξει η συνάντηση.

  • Χαλαρώστε και δείτε παρέα μια ερωτική ταινία

Ξαναγνωρίστε αλλήλους με πορνό που ενδείκνυται για τα ζευγάρια ή τελοσπάντων ότι σας αρέσει. Μπείτε βαθιά στις φαντασιώσεις σας και μοιραστείτε ανοικτά τι είναι αυτό που σας ανεβάζει την περιέργεια και την σεξουαλική διάθεση.

  • Αυνανιστείτε μπροστά στους συντρόφους σας ή παρέα

Αυτό επιτρέπει στους σύντροφους σας να σας βλέπουν την ώρα της απόλαυσης και αυξάνει την οικειότητα μεταξύ σας. Παράλληλα, τους δίνετε τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να καταλάβουν καλύτερα το σώμα σας και τις ανάγκες σας στο σεξ, τι σας αρέσει, που σας αρέσει κλπ. Ο αυνανισμός έχει επίσης πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η βελτίωση της διάθεσης και η ανακούφιση από το άγχος, το οποίο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά και αρνητικά την ερωτική ζωή.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ