Κολωνός: Στον εισαγγελέα οι ανήλικες για τα μαχαιρώματα – Η αιτία της συμπλοκής


Οι 3 ανήλικες συνεπλάκησαν με 4 συνομίληκές τους, με μια εξ αυτών να μαχαιρώνει μια άλλη κοπέλα.

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι 3 ανήλικες που συνελήφθησαν στο Σάββατο στον Κολωνό, μετά από καυγά με άλλες 4 συνομήλικες τους.

Οι 3 ανήλικες, μια Αλβανίδα με ελληνική υπηκοότητα και δυο Ελληνίδες, πέρασαν το βράδυ στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν ξεκίνησε όταν πριν μερικές ημέρες είχε υπάρξει ένας καυγάς ανάμεσα στην παρέα τους και στην παρέα των άλλων ανήλικων κοριτσιών με ηλικίες 15 και 16 ετών.

Το Σάββατο η ανήλικη από την Αλβανία κάλεσε στο τηλέφωνο ένα κορίτσι από την άλλη παρέα για να συναντηθούν και να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους.

Το ραντεβού έγινε στον Κολωνό στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως και τα αίματα άναψαν όταν η Αλβανίδα ανήλικη έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε μια από τις άλλες ανήλικες της άλλης παρέας με καταγωγή από τη Ρουμανία.

Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μια από τις κοπέλες που έχουν συλληφθεί είχε συνάψει σχέση με το αγόρι μιας κοπέλας από την άλλη παρέα με την οποία είχε χωρίσει.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, περί όπλων και συμπλοκή για την Αλβανίδα υπήκοο και συμπλοκή για τις δυο Ελληνίδες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ