Έγινε σε πόλη της Ηπείρου – 45χρονη διαζευγμένη έμπλεξε στα “πλοκάμια” της παντρεμένους


Τραγελαφικές καταστάσεις σε πόλη της Ηπείρου, όπου 45χρονη γυναίκα μηνύθηκε από δύο παντρεμένους άνδρες ,για κατασκευή ψεύτικων λογαριασμών στο Facebook και στο Viber, χρησιμοποιώντας ονόματα και φωτογραφίες άλλων ανθρώπων και κυρίως ανδρών για εκβιασμούς,με κίνητρο την εκδίκηση προς αυτούς από άρνηση τους με αισθηματικά κίνητρα!

Συγκεκριμένα παρουσιάζοντας ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο viber και στο what’s app που αναπαριστούσαν τα άτομα αυτά, έστελνε στις συζύγους αυτών τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που θεωρητικά αντάλλασσαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρές καταστάσεις στα ζευγάρια.

Από πληροφορίες, η συγκεκριμένη διαζευγμένη γυναίκα, έχει πολιτικές άκρες με “πολιτικά” πρόσωπα της ευρύτερης περιοχής, ενώ η κατάσταση με τους ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα της απάτης, είναι μεγάλη και επεκτείνεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Όπως έχει διαπιστωθεί ,η συγκεκριμένη κυρία τα τελευταία τρία χρόνια, χρησιμοποιούσε την συγκεκριμένη τακτική για προσωπικούς και μόνο λόγους, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν οικονομικά κίνητρα.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και μάλλον οι μηνυτές θα είναι αρκετοί!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ