Πανελλήνιες 2021 – ΓΕΛ: Θέματα προσομοίωσης και απαντήσεις για την Ιστορία

Πανελλήνιες 2021: Το Newsbomb.gr στο πλευρό των υποψηφίων, για ακόμα μία χρονιά – Θέματα προσομοίωσης για το μάθημα της Ιστορίας

Την Τρίτη 22 Ιουνίου οι μαθητές των Γενικών Λυκείων θα προσέλθουν για τελευταία φορά στα εξεταστικά κέντρα προκειμένου να εξεταστούν στα εξής μαθήματα:

  • Ιστορία (όσοι έχουν επιλέξει Ανθρωπιστικές σπουδές)
  • Φυσική και την Οικονομία (όσοι έχουν επιλέξει Θετικές σπουδές, Σπουδές Υγείας ή Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής).

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2021

Για μία ακόμη χρονιά, το Νewsbomb.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων.

Το Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2021 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2021, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να «κατεβάσετε» τα θέματα προσομοίωσης για την Ιστορία (—-.—2021.pdf | 775.51 KB | application/pdf)

Παράλληλα, το Newsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝΕΟ», θα δημοσιεύει κάθε ημέρα μέχρι την έναρξη των εξετάσεων, θέματα προσομοίωσης για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλαδικές 2021.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να «κατεβάσετε» τις απαντήσεις για την Ιστορία (—-.-_–2021.pdf | 407.14 KB | application/pdf)

Νέο Φροντιστήριο: 53 χρόνια επιτυχίες

Ο όμιλος Νέο Φροντιστήριο, ιδρύθηκε το 1968 και σήμερα αριθμεί πάνω από 80 εκπαιδευτικά κέντρα με 600 καθηγητές, 100 συνεργάτες διευθυντές σπουδών κάθε ειδικότητας, πλήρη σειρά εκδόσεων και πλούσιο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό. Η πλούσια ακαδημαϊκή του παράδοση διατηρείται αναλλοίωτη, αφού οι άνθρωποι του βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση αφουγκραζόμενοι τις νέες εξελίξεις και προκλήσεις της εποχής, κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα στην πρόσφατη περιπέτεια της πανδημίας. Η διαχρονική πρωτοκαθεδρία του οργανισμού στην προετοιμασία των μαθητών για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανεξαρτήτως του τρόπου εισαγωγής τους, καταδεικνύεται από τα αποτελέσματα, αφού κάθε χρόνο πάνω από 1200 μαθητές των φροντιστηρίων μας εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Υπολογίζεται ότι πάνω από 60.000 σημερινοί επιστήμονες πέρασαν από τα θρανία του όλα αυτά τα χρόνια!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://neo.edu.gr/

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ