Σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας: Ακρωτηριάστηκε 27χρονος μοτοσικλετιστής


Το τροχαίο ατύχημα που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του 27χρονου σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων

Στον ακρωτηριασμό ενός 27χρονου αναβάτη μοτοσικλέτας οδήγησε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο ύψος του 261ου χλμ. της εθνικής οδός Αθηνών – Λαμίας όταν ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του σε μια στροφή με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη πάνω στο στηθαίο.

Σύμφωνα με το LamiaReport o 27χρονος, ο οποίος κατάγεται από τη Λάρισα, κινούνταν προς Λαμία όταν σε μια δεξιά στροφή, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, έχασε τον έλεγχο και η μηχανή εξετράπη αριστερά και έπεσε με δύναμη πάνω στο στηθαίο, ενώ στη συνέχεια ανατράπηκε μέσα στο οδόστρωμα.

Ο 27χρονος φορούσε κράνος, όμως η πρόσκρουση στο τσιμεντένιο στηθαίο ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, αφού το πόδι του είχε σχεδόν ακρωτηριαστεί.

Ο μοτοσικλετιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου εσπευσμένα μπήκε στο χειρουργείο και σύμφωνα με πληροφορίες το πόδι του ακρωτηριάστηκε.

Ο 27χρονος στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ