Αθηνά Οικονομάκου : Κάνει το εμβόλιο και το δείχνει σε φωτογραφία


Η Πασίγνωστη ηθοποιός και επιχειρηματίας Αθηνά Οικονομάκου ,λίγες μέρες μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, βρέθηκε σε γνωστό ιατρικό κέντρο προκειμένου να εμβολιασθεί κατά του Κορωνοιόυ και να καταφέρει να αποκτήσει τις ελευθερίες που θα έχουν όλοι όσοι έχουν εμβολιασθεί από 1η Ιουλίου και μετά.

Την ανακοίνωση του εμβολιασμού της γνωστοποίησε και μέσω story στο instagram, αλλά και με μία φωτογραφία που κοινοποίησε ή ίδια και τράβηξε έξω από το εμβολιαστικό κέντρο . Πολύ ενδιαφέρον παρουσίασε τόσο το σχόλιο της ηθοποιού κάτω από την φωτογραφία, όσο και τα σχόλια των ατόμων που την ακολουθούνε.

Η γέννα της Αθηνάς Οικονομάκου

  • Η Αθηνά Οικονομάκου πριν 12 μέρες, έφερα στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, το οποίο είναι κοριτσάκι.  Εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στο σπίτι της, με τα δύο της παιδιά και με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο , όπου και απολαμβάνουν χαρούμενες οικογενειακές στιγμές οι τέσσερίς τους.

Αθηνά Οικονομάκου και μέτρα πανδημίας

  • Η αλήθεια είναι ότι η Αθηνά Οικονομάκου σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και πριν από αυτή φρόντιζε να τηρεί κατά γράμμα τα μέτρα προστασίας που είχε εξαγγέλλει η ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τους γιατρούς στην προσπάθειά της να αναχαιτίσει την πανδημία. Όλα αυτά τα έκανε μέχρι να είναι έτοιμη να εμβολιασθεί και η ίδια.

Το πρώτο βήμα προς την ελευθερία της

  • Την Κυριακή το πρωί, βρέθηκε σε ένα εμβολιαστικό κέντρο και κατάφερε να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό της. Το γεγονός το έκανε γνωστό με ένα στόρυ αλλά και την ανάρτηση μίας φωτογραφίας.

Το σχόλιο στην Φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου

  • Στην φώτο που ανέβασε την συνόδευσε με την λεζάντα “Όχι που δεν θα έβγαζα την καθιερωμένη, έξω από το εμβολιαστικό κέντρο” “Θα πάμε διακοπές #λέμετωρα #κάποτε#

Σχόλια ακολούθων

  • Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους περισσότερους να απορούν πώς κατάφερε να εμβολιασθεί ενώ θηλάζει.

Ακολουθεί βίντεο με την Αθηνά Οικονομάκου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ