Γλυκά Νερά: Φωτογραφία ντοκουμέντο! Η κάμερα που έσπασε ο πιλότος – Αυτή τον πρόδωσε


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στο φως – Πώς οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι ο Αναγνωστόπουλος είναι ο δολοφόνος. 

Ένα ακόμη φωτογραφικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τον τρόπο που έδρασε ο 33χρονος πιλότος και την προσπάθεια σκηνοθεσίας της ληστείας στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο πειστήριο με τον αριθμό 35 της Αστυνομίας, αποτυπώνεται το σημείο που βρέθηκε η κάμερα πίσω από τον καναπέ, της οποίας την κάρτα μνήμης φέρεται να αφαίρεσε στη 1:20 ο Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να μην καταγραφούν οι κινήσεις του τη στιγμή που θα σκότωνε την 20χρονη σύζυγό του.

Είναι η κάμερα που είχε αποτυπώσει το τελευταίο καρέ, στο οποίο εμφανίζονται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το μωρό, να κάθονται στον καναπέ, λίγες ώρες πριν από την άγρια δολοφονία. Όπως θα δείτε στην εικόνα, η κάμερα είναι ξηλωμένη και πεταμένη δίπλα στο παράθυρο.

Ο χώρος είναι ακατάστατος, δίπλα από την κάμερα υπάρχει ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό, πεταμένα χαρτιά, μια παιδική μπάλα και άλλα αντικείμενα.

Όπως φαίνεται στο πειστήριο νούμερο 36, το κουτί του επιτραπέζιου παιχνιδιού «Monopoly» ήταν προσεκτικά βγαλμένο και ψαγμένο κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον τρόπο που λειτουργούν οι συμμορίες ληστών, οι οποίες τα κάνουν όλα άνω – κάτω.

Εκεί, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στις καταθέσεις του ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ, όμως στην απολογία του είπε πως δεν υπήρχε φράγκο και όλα ήταν σκηνοθετημένα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ