O Στίβεν Σπίλμπεργκ υπέγραψε συμφωνία με το Netflix!


H Amblin Entertainment του Στίβεν Σπίλμπεργκ θα ετοιμάζει ταινίες για το Netflix.

Βόμβα μεγατόνων έχει σκάσει από το Netflix τις τελευταίες ώρες. Ο «γίγαντας του streaming» υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ και συγκεκριμένα με τηv εταιρεία παραγωγής του Amblin Entertainment.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στη συμφωνία περιλαμβάνεται η παραγωγή τουλάχιστον δύο ταινιών κάθε χρόνο οι οποίες πρώτα θα κυκλοφορούν στους κινηματογράφους και στη συνέχεια στο Netflix. Μάλιστα η συνδρομητική υπηρεσία θα έχει τον πρώτο λόγο για το ποιες από τις ταινίες αυτές θα βρουν το δρόμο τους και προς τη μεγάλη οθόνη.

Παράλληλα, αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως όλες οι ταινίες της Amblin θα κυκλοφορούν στο Netflix, ενώ όπως μαθαίνουμε δεν θα υπάρχει περιορισμός στο μπάτζετ και στο είδος των ταινιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με το Netflix, η Amblin θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Universal Pictures, όπως και με άλλα στούντιο.

Στην επίσημη δήλωσή του, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αυτή η συνεργασία είναι μια μοναδική ευκαιρία για να προσεγγίσουν το κοινό με νέους τρόπος και πως δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσουν.

Αυτό που μένει να φανεί είναι κατά πόσο ο Σπίλμπεργκ θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ή θα περιοριστεί μόνο στον ρόλο του παραγωγού μέσω της εταιρείας του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ