Γλυκά Νερά: Το σκίτσο του «ληστή» που περιέγραψε ο δολοφόνος της Καρολάιν στην ΕΛ.ΑΣ.


Γλυκά Νερά: Η γραφιστική απόδοση του υποτιθέμενου «δράστη» της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

H ΕΛ.ΑΣ. με βάση τις περιγραφές του συζυγοκτόνου για τον «ληστή» που υποτίθεται ότι δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, δημιούργησε το σκίτσο του, κατά την διάρκεια των 37 ημερών όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «έπαιζε» θέατρο στους αστυνομικούς.

Πρόκειται για την γραφιστική απόδοση του υποτιθέμενου «δράστη» της δολοφονίας της συζύγου του πιλότου, με βάση τις περιγραφές του συζυγοκτόνου.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιέγραφε στις αρχές πώς έμοιαζε ο άνθρωπος που, σύμφωνα με το σκηνοθετημένο αφήγημά του, μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά με άλλους δύο «κακοποιούς» και έπνιξε την Καρολάιν.

Το σκίτσο έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Η διαδικασία που ακολουθείται σε αντίστοιχες περιπτώσεις από την Αστυνομία είναι να χρησιμοποιεί τεχνολογικά μέσα ώστε να δημιουργήσει μία απεικόνιση του εκάστοτε υπόπτου, με βάση τα στοιχεία που δίνει ένας μάρτυρας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η Αστυνομία είχε στα χέρια της περιγραφές των ματιών, της μύτης, του στόματος και γενικά, των χαρακτηριστικών του προσώπου, του ανθρώπου που -όπως υποστήριζε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος- είχε σκοτώσει την σύζυγό του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ